17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
arkadaşlar merhaba sizler sınavı geçmiş kitle olarak öncelikle genel olarak 'Açık uçlu sınava' çalışma konusunda ne önerirsiniz? KPSS sonrasında beklediğim İnsan Hakları Kamu Denetçiliği gibi kurumlarda açık uçlu sınav yapacaklar muhtemelen nasıl bir yol yöntem önerirsiniz?
-
@mk-ank kardes burdakilerin oneride bulunacak takadi kalmadi
-
-
Bakan bey cuma gunu haftaya aciklanir dedikten sonra pazartesiden itibaren beklemeli miyiz sizce, yoksa daha orta ve son gunler icin mi bekleyelim ?
-
Nisan ayinda mayista hatta mayisin sonunda aciklanabilir dedigimizde bazı arkadaşlar çıldırmıştı..ins mayisin sonlarina kalmaz..arkadaşlar da daha fazla çıldırmaz
-
@ertugrulbey bi süre daha bekleyeceğiz demiştim 2 hafta önce eksi yağmuru olmuştm o günden sonra ilk kez yazıyorum
-
@dividant2 peki simdi ne diyorsunuz ? Sayin bakan bu haftayi isaret etti cuma gunu
-
@cfb_1907 kardeşim sadece inşallah diyorum.inşallah hayırlısı ile sonuçlanr.vatana millete hizmet etmeyi kendine tek dert edinen dostlar,bu vatanın öz evlatları kazansın inşallah...
-
Arkadaşlar merhaba. Kulağıma listenin hazır olduğuna sadece bakan onayını beklediğine dair sağlam olmayan bilgi geldi. Bilgisi olan arkadaşım var mı, Süleyman Soylu'nun açıklamasından sonra küçük de olsa ümit ışığı belirdi bende. Dediğim gibi duyum değil, bilginin teyidi için yazdım, malum herkese gına gelmiş duyumlardan:)
-
@ekk bunu ben de duydum
-
@mrx08 o zaman haftanın ilk günleri açıklanma ihtimali yüksek diyebilir miyiz, sonuçta derinlemesine araştırmalar yapılmış
-
Bence cumaya kadar uzamaz. Pazartesi/Salı veya en gec Çarşamba bu is biter. Eğer bakan bey cuma çıkışı o konuşmasında bizim mülakatı da kastederek cevap vermişse tabi
-
@ekk ben de küçük rötuşlar hariç liste hazır diye duydum. Sayın bakanın açıklamasına da bakarsak pazartesiden cumaya kadar her an açıklanabilir sonucu çıkıyor.
-
Eyvallah arkadaşlar. Bilgi doğru anlaşılan. En kısa zamanda açıklanır da son bulur şu stres inşallah
-
Yarınla beraber sıkıntı baslicak yine
-
Yahu insan kazanamayacagini ogrenmek ister mi ya
-
İnşaallah yarın açıklanır da biter bu çile
-
@mrx08 niye boyle dedinizki hocam belki kazanirsiniz. Kim bilir
-
Mobilden giriyorum foruma renk gelmiş
Çarşamba bu iş biter inşallah -
.................