17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@D.Drogba aaah aahh drogba nerdesn sen gittin her sey bozuldu care drogbaaa
-
- iletiyi görmeden bu iş sonuçlansa.
-
2 gun ust uste icislerinin sitesine girmeyerek rekor kırdım
-
@mrx08 Al benden de o kadar
-
Ümit dolu bir haftaya girdik. İnşallah hakkimizda hayırlı olacak şekilde bu is BU HAFTA sonuçlanır.
-
adımı göremeyeceğim listeyi beklemek günaydın dostlar inşallah bu hafta sonuçlanır bu süreç
-
@fetih1453 yalnız değilsin, bi 300 kişi filaniz belirsizlkten iyidir tabi bizim için
-
belirsizlikten dolayı hiç bir şey yapamadık, önümüzde guy sınavı sonrasında kpss var
-
Ya Allah bismillah...
-
@fetih1453 @dividant2 gelin sarılıp ağlayalım
-
Seni öldürmeyen şey güçlendirir lafı ne kadar da doğruymuş ya öldürmedi gerçekten ama beklemek de güçlendirdi . Bu saatten sonra kazanamamak koymayacak.
-
@mrx08 zaman geçtikçe kabul etmek daha kolay dostum zaten.düşünsene mülakattan hemen sonra açıklansa o yıkım daha yeni anca toplanırdi.şimdi ben sonucu sindrdm.gelsin kpss deyip denemeler ile yoluma devam edeceğim.
Allah bizlere de hayırlı kapılar açmıştır.neticede her nasip vaktine esir,bekleyelim.Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler... -
@dividant2 aynen kardesim
-
Eğer kaymakamlik pohle beraber açıklanacak ise bu hafta kesin açıklanacak çünkü bu hafta pöhün açıklanmasına kesin gözle bakılıyor madem liste hazır ise bugün aciklanmasi gerekiyor
-
Yakın bir tarihte açıklanacağını sanmıyorum. Bu hafta bu hafta diye diye iki ay geçti. Bizi bir ay daha bekletirler
-
@Kaydı-Silinmiş 12 mayıs cuma çıkışı : " haftaya "
-
@mrx08 inşallah yanılırım
-
@Kaydı-Silinmiş bu is şeye benzedi dk.90+5 van pörsi gol. Yani tamam bu sefer aciklanicak diyoruz sonra haftaya aciklamasi geliyo sevinemiyoruz
-
Listenin hazır olduğu, sonuçların sadece imzayı beklediğine dair geçen perşembeden beri bilgisi olabilecek 3 farklı yerden bilgi geldi ancak malumunuz hiç bir hareket yok. Muhtemelen iş şuan sayın bakanın inisiyatifinde.
-
@urr55 bu bilgi 10 gündür konuşuluyor. Ama ses yok