17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@Kaymakam58. Inşallah dogrudur da açıklanır bu hafta. Üçüncü kez bu stresi yaşıyorum ve artık gücüm kalmadı. Beklemek çok zor geliyor artık
-
@adayadayaday evet bu sabah 3. kişiden de aynı yönde haber alınca inanmaya başladım. Farklı kişilerden aynı söylemler tesadüf değildir diye düşünüyorum tabi kendi fikrim.
-
@Kaydı-Silinmiş ramazan ayında diyen arkadaş özür dileyerek iletisini değiştirdi ayrıca yanlış yazdığını ramazanın başlayacağı 27 mayısa kadar en geç açıklanacağını söyledi sanırım uzun bir süre takip etmiyorsunuz
-
@urr55 Haber derken?
-
@urr55 sizin az ve oz konusmaniza inaniyorum
-
@Kaymakam58. Çalışmaların artık sonuçlandığı ve onay aşamasında olduğu haberi
-
@urr55 ben de duydum aynen dediginiz gibi ama kimsenin neyin beklendigi hususunda hic bi bilgisi yok anlamis degiller
-
Instagram ve twitter ' daki gonderilerin altinda hep PÖH var . Hic kaymakamligi da aciklayin yazana denk gelmedim . Allah hepimize sabir versin ne diyim daha ...
-
@mrx08 evet bunu da söylediler. Ne zaman açıklanacağı konusunda fikirleri yok biz de sizin gibi bekliyoruz dediler.
-
@urr55 yani belirsizlik devam ediyor daha bekleyeceğiz deesenize
-
@Kaymakam58. Takip ediyorum tabiki.
Yine de yeni duyum olsa iyi olur -
Biri gelse de aksama aciklaniyo dese şenlensek biraz
-
@fetih1453 maalesef. Ama en azından belli bi aşamada olduğunu bilerek bekleyeceğiz
-
@mrx08 ahhh keşke be kardeşim
-
Ahali nerdesiniz ya ?
-
@mrx08 Duyum falan olmayınca kimse burada olmuyor. Ne olursa olsun duyumun olması güzel Ortalık şenleniyor
-
Gümbür gümbür soru çözuyorum. Kaymakamlik aklıma bile gelmiyor
-
@adayadayi9876 ayneen coni vaynen
-
@mrx08 ooo bu kitle de baya kalabalık
-
@dividant2 cok test cozunce yandık