17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@Kaydı-Silinmiş ici boş bir bilgi gibi geliyor bana
-
@fetih açıkçası bana da bu sabaha kadar öyle geliyordu ama artık doğruluk payı olabilir diye düşünmeye başladım
-
Daha farklı bişey mi bekleniyo acaba ?
-
Ne listeymiş arkadaş
-
Yayınlayın duyurun açıklayın vb.şeyler ya . Sayın İçişleri Bakanım , içim karardı lütfen açıklayın
-
Bugün açıklanmaz bence. Zerre kadar his yok içimde. Umarım yanılırım
-
@adayadayi9876 bu ay açıklanmaz dersem
-
@Kaydı-Silinmiş gidişat seni doğrular nitelikte kardeşim
-
Benim tüm beklentilerim Mayıs sonunda...
-
Liste belliki bakanımızın önünde pöhle beraber aciklicaz demesinden kasıt bu su anda herşey bakanımızın insiyatifinde
-
@Kaymakam58. Nereden belli listenin Bakanın önünde olduğu ?
Pöh ile açıklanacağını nereden biliyoruz ?
O video da 1 tane kaymakamlık kelimesi geçmedi üstelik. -
@adayadayi9876 hocam hissiyatta bakarsak hiç birimizde artık açıklanacak hissi oluşmuyordur bile artık soranlara verecek cevabım kalmadı
-
@urr55 neden peki bu inancınız ayrı bir bilgi dahamı geldi
-
@Kaydı-Silinmiş
1.si geçen haftalarda memurlar.netin haberine göre açıklanmayan 3 sınavdan birisi adalet bakanlığı yükselme sinavviydi bu sinav geçen hafta açıklandı ,habere göre 2 sinav kaldı kaymakamlik ve pöh bu durumda İkisini de beraber aciklayacaz demesindeki kasıt bu
2.Son hafta boyunca listenin hazır olduğuna dair bilgi alındı hem burda hemde face grubunda
3.referandumdan önce bakan yardımcısı biz degerlendirmemizi yaptık demiş bunu Facede bir arkadaş paylaştı yani burda son onay olarak bakanin onayı kaldığı anlaşılıyor -
@Kaydı-Silinmiş bu yıl mı desem bende napsam yetti artık
-
@Kaymakam58. Tamam da belki başka iki şeyi konuştular cuma çıkışı?
Her gün onlarca duyum alınıyor şu ana kadar hangisi doğru çıktı ?
Kaldı ki Pöh geçen hafta açıklanıyordu güya o bile ertelendi bu haftaya. Hiç sesi çıkmayan kaymakamlık sınavını açıklamaları zor bir ihtimal -
@Kaydı-Silinmiş zaten o duyumlardan birisi doğru çıkmış olsaydı şuan burda olmazdık kardeş demem o ki duyumlara hangisi doğru çıktı yaklaşımı ile yaklaşmamak lazım adı üstünde duyumdur çünkü, 100 duyum olur ancak birisi doğru çıkabilir
-
@adayadayaday o ramazan ayında diyen arkadaş yanılmıyor sanırım. Bayramdan hemen önce açıklanır bu gidişle
-
@Kaydı-Silinmiş Burada @Hulasamu. Adli arkadaş video yayınlanmadan yarım saat önce cuma çıkışı bakana bir arkadaşının kaymakamligi sorduğunu ve haftaya cevabı aldığını soyledi buda mi tesaduf
-
Bayramdan once diye yazan arkadas duzeltme yapmisti ramazan baslamadan diye.