17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
subeyi arrasakmı
-
Bakanın ikisi de haftaya demesinden ki ikinci sınavın bizimki olduğu anlaşılıyor şuandan itibaren bence her an açıklanabilir şubeyi aramak lazım liste gelmişse ellerine söylerler umarım
-
pöh açıklanınca direkt foruma girdim, epey olmuştu bakmayalı. bugün de olabilir ama sanki yarın gibi gibi.
-
Ilk defa heyecanlandım
-
Şubeyi arayan oldumu arkadaşlar
-
10.000 secilebildiyse gelelim artık 100 kisiyee
-
Bence yarın...
-
@adayadayi9876 ya da yarından da yakın...
-
subenın nosunu yazabilirmisiniz
-
0312 422 41 73
-
@sbkyhrn yok kardeş şimdilik kimse aramamis heralde ses yok
-
Bilgi alma imkanı olacak olsa ben arayayım ama önlerinde hazır da olsa hiç bilgi vermezler. Hiçbir bakanlık personeli formaliteleri çiğnemez, çok ciddiler.
-
@RecaiPasa aynen kimse bisey demez beklicez artk
-
subeye bişey gelmemiş ama ben bu iki günden umutluyum ikisinide haftaya açıklayacağız dediği biri pöh biride kaymakamlık zaten videoyu görmeden önce bir arkadas buraya "bakan cuma namazı çıkışı kaymakamlık haftaya açıklanacak dedi" yazmasından hemen sonra video cıktı
-
@antimadde kardeş bende kaç gündür bunu anlatıyorum millete ama bazıları inanmamakta ısrar ediyor
-
Memurlar.netin "bu sınavlar aciklanmayi bekliyor"başlıklı haberinde bahsettiği 3 sınavdan 2 si yani adalet bakanlığı yükselme sınavı ile pöh açıklandı diğer sınav ise kaymakamlikti ,2 sınav bu hafta açıklandı kaymakamliginda aciklanma ihtimali çok yuksek
-
Bugün bir haber sitesinde gördüm, 17 sene evvel Türkiye'ye mülteci olarak gelen bir Afrikalı, bugün kendi ülkesinde bakanmış. Adamın konuşmalarından çok kanaatlar olduğunu anlamak zor değil. Demek ki şikayet yok, şükür var her zaman.
-
Sayın bakan "ikisi de haftaya" dedi. Pöh açıklandı, içişlerinin açıklayacağı başka bir sınav var mı, bilgisi olan var mı? Yoksa bizim sınavın bugün yarın açıklanması gerekir. Hadi ama artık!
-
-
@Hulasamu @yemre6606 @blade-MM @odtüsbky DUYUMCULAR, forumu canlı tutalım.