17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
..............
-
Sonuçların geç açıklanacak olma sebebi güvenlik soruşturmasının tamamlanmaması imiş. Bugün ehil ve muteber bir isimden öğrendim. İlk metni düzelttim, malumatı bu şekilde aktarmak daha etik olacak sanırım.
-
Berat kandilinizi tebrik eder; güzel ve hayırlı haberlere vesile olmasını, bu zorlu bekleyişin bu gece hürmetine son bulmasını Allah'tan niyaz ederim.
-
@vaniköy-sakini liste hazır diyenler de yanıldı bu hafta da sonuc gelmeyecek demek ki
-
................
-
O değil 5000 geçti herkese hayırlı kandiller,dua zamanı sadece
-
3 gün geride kaldı nerdeyse. " ya bu hafta da olmazsa" diye endişelerim var.
-
@vaniköy-sakini Güvenlik soruşturmaları 1 ay önce bitti bunu kaymakam adaylari şubesinde ki bunla uğraşan memur söyledi taa o zaman o kişi bu gecikmenin nedeni güvenlik soruşturması diil insiyatif komisyonda dedi size kim söylemişse doğru soylememis
-
Senin bahsettiğin resmi güvenlik soruşturması, yani prosüdür gereği olan. Ülkemizde yaşanılan olağanüstü dönem gereği daha derinlemesine, prosedür dışı bi soruşturma yapıldığı kanaatindeyim.
-
...................
-
@Kaymakam58. Dostum kaymakam adaylarında ki memur çok hakim olamaz duruma,
Arkadaşın duyduğunu bende farklı yerlerden duydum yani güvenlik soruşturmaları için geciktigini -
Valla kardeşler kusura bakmayın hiçbiriniz ama ilk iletiden son iletiye kadar bi okuduğunuzda başlığı yemin ediyorum böyle tutarsızlık yok. Aynı şeyleri çevirip çevirip yazmayın be kardeşim bakiyonuz haber yok duyum yok yapıştırıyosunuz tahminen bikaç cümle, sözüm meclisten dışarı; kendi söylediği yalana inanma hastalığı diye bi hastalık var, üstüne alınana sözüm. Benimde defalarca aldığım duyum oldu ve bir tanesini bile yazmadım be kardeşim çünkü biliyorum ki burda 2 aydır bi kelimenin peşinden sabahlara kadar uyumayan kardeşlerim var. Azıcık sabır azıcık sakin be kardeşim. Insanlara saya söve forumda da yazacak kimse bırakmadılar. Kim ne söylediyse ağzına tıktılar lafı. Yalancı dolancı olmadı mı oldu. Geldiler ve gittiler. Ama olası duyumlarin sahipleri birtürlü duyumlarını yazamadılar buraya. Sevgiler saygılar. Kandiliniz mübarek olsun. Selam ve dua ile..
-
@Kaymakam58 kardeşin dediğine de katılıyorum ayrıca. Soruşturma aşaması çoktan bitti. Şahsi düşüncem imzalık bi durumda kalmadığıdır. İnşallah artık daha fazla beklemeyiz.
-
@sbkyhrn bu hafta bu is sonlanmali. Cildiracagim ya. Kaldı 2 gün.
-
@adayadayi9876 kimse anlamaz bizi boşver
-
Çok sert konuşmak geliyor içimden ya bu mubarek geceyi bile gonlumce geçiremiyorum. Sebep olan Allah'a havale olsun tek dileğim bu. Bunun açıklamasını kimse yapmasin. Neyse ne sebep. Bu kadar da olmaz ki. Bakacağız hadi bizi geçtim. PÖH bu hafta açıklanacak mi. En azından onu net duyduk. Bari o açıklansın da birileri rahatlasın. Böyle öfkemi kızgınlığımi kendi ağzıma tıkadım ve SUSTUM. Bu hafta PÖH açıklanmazsa daha manidar konuşacağım.
-
PÖH açıklandı sıra bizde sanırım
-
@Kaymakam58. Ben de böyle düşünüyorum. Heyecanlı bekleyiş başladı
-
Umutlandım açıkçası
-
Ya Allah bismillah...(Vol2) Bu sefer olucak inşallah.