17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
arkadaşlar soramazsak da kızmayın lutfen
-
@mr08 evet arkadaşlar elimizden geleni yaparız ama malum Meclis başkanı da orda olacakmış. Çemberi aşmak zor olabilir.
-
çekebilirsek videoda çeker paylaşırız . 2 kişiyle bu iş biraz zor olur dıye tahmın edıyorum . pöh için cuma cıkısında yakalayan arkadaslar gbı bıraz daha fazla olabılseydık daha ıyı olurdu ama neyse elımızden gelenı yapıcaz ınsallah tokalaşır sorar sohbet ederız 1-2 dk.
-
Sizden umutluyuz elinizden geleni yapcaginiza inaniyoruz. Olmazsa da caniniz saolsun kardesim hedefe ulasmayan mizrak utansin
-
@mr08 kardeşim ben ankaradayım ama il dışına çıkıcam, yoksa seve seve gelirdim. En azından ilk ağızdan bilgi alırdık, birlikten kuvvet doğar
-
@Kaya87 23 Haziran ve sonrası diye kendi tahminimi güncelliyorum
-
@thomas son update yarın olucak inşallah
-
@thomas bir de hakimliğin 3 haziran öncesinde açıklanacağı konuşuluyo öyle bişey olursa bizimkide çok sonraya kalmayabilir
-
@mr08 Hakimlik açıklanmadan bu açıklanmayacak dedim bu sefer hakimlik açıklanmıyor 3 Hazirana kalmadan açıklanır inşallah.
-
-
mülakatlar biteli tam 75 gün oldu.cidden sağlam bir duyumu olan yok mu?inanmak istiyorum.çünkü bu iş kabak tadı verdi artık.
-
-
Trabzon Günleri açılışına Gençlik ve Spor Bakanı ile İçişleri Bakanının katılacağı kesinleşti, gündem başlıkları haberinde gördüm arkadaşlar. Saat 11:00 AKM
-
kaymakamlık ilanının verildiği ekim ayından bu yana geçen 7 aylık süreç(özellikle son 2,5 ay ) beni o kadar yıprattı ki en çok yapmak istediğim meslek olan kaymakamlığa bir daha girmeme kararı aldım.bu yıl olmazsa bir daha yokum.çünkü sabrım taştı,tükendim.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun ve bu güzel mesleği gerçekten hakeden vatan evlatlarına nasip etsin.inşallah bu sancılı bekleyiş bir an önce biter.herkese hayırlı geceler...
-
@vilayet tez antitez sentez bağlamında bilime verdiğim katkı yadsınamaz ama dimi. Teoriler kesinleşmedikçe aksi ispatlanabilir. Burada da bunu gördük. Ancak paylaşacak teori kalmadı.
-
-
Bence artık kendimizi göstermeliyiz 45000 kişinin girip 10000 kişinin atandığı pöh 1 ayda açıklandı çünkü bakanimizi her gördüklerinde sordular biz 76 günü devirdik keşke ankara da olsaydım gider sorardım trabzon günlerinde ,ankarada akmye yakın arkadaslarima rica ediyorum sayın bakan sorulan soruyu cevapsız bırakan bir insan diil
-
@Kaymakam58. Kardeş sen bu hafta açıklanacak dedin duyum da bir sıkıntı mi var hem iki arkadaşımız soracak inşaallah
-
@Kaymakam58. Sen bizi sulandirmakla suclamistin hatirladn mi ? Bu isi kesinlikle senin icin yapmiyoruz bunu bil . Allah rizasi ve burda bekleyen insanlar icin
-
@mr08 inanmayin arkadasa kendi gece 1 e kadar bekleyin dedi. Bu hafta icin de aciklancak diyodu bugun de bi sorun diyor arkadaslara. Kendi duyum paylasanlar demedigini birakmiyordu cikmayinca.