17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
........
-
@kadir_karasu olanda söylemeyebilir hocam, çok fazla kazanamayan var. Bu durumda endişe duyabilir, bir de sınav ücreti yatırmış ise, şu an KPSS oturumlarında olabilir bir ihtimal.
-
Olmadı arkadaşlar,nasip değilmiş ama bildiğim tek bir şey varsa oda ilk açılacak sınavda tekrar kazanacağımızdır yazılıyı Allahın izniyle.bu bir sevda bitmeyecek bir sevda bu sefer olmadı ama pes etmek yok.Herkes Allaha emanet olsun VATAN SAĞOLSUN !
-
3 te sıfır. Yine olmadı. çok istedim gerçekten, olmuyor malesef. Her şeyin hayırlısı.
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Hala elim titriyor
-
Yeni sınav eylülde en erken bence
-
Bi iki gün içinde çalışmalara başlayacam kısmetse. 106 dünyasında yine hep beraber oluruz inşallah
-
Arkadaşlar sizlere tavsiyem şu ( bana da tavsiye edilen bu)
Referans noktasında sağlam bir temel, tanıdık, emmi, dayı bulmadiktan sonra bu sınava çalışmak kendimizi uzmekten başka birşeye yaramaz.
Yani demem o ki bu mülakat için gittikleriniz tekrar gidecekseniz yapmayın kendimizi yipratmaktan başka bi işe yaramaz.
Ha yeni bi referansı ne zaman buldunuz o vakit oturup çalışın yoksa açık soyleyim zor -
@adayadayaday
Katılıyorum dostum haklısın. aynı kişilere gidecek kişiler boşa yormasın kendilerini ümit beslemesinler yeni referans bulamıcaklarsa. -
@adayadayaday Allah'tan başkasına kulluk edeni Allah her şeye kul eder. Rasim ÖZDENÖREN. Kula minnet etmeyiz çünkü biliriz ki rızk Hüda'dandır vesselam.
-
.........
-
.............
-
@KD6 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@odtüsbky yeni sınav ne zaman olur bnmde olmadı.
Profil sayfamdan görebileceğiniz önceki mesajlarımda sınav duyumumu yazdım hocam. Hayalinizdeki meslek işe şimdiden yaz sıcak ramazan demeden çalışmanız gerekli.
-
@kadir_karasu kazanan arkadaşlar var özelden konuştuğumuz ancak çeşitli sebepler ben kazandım vs demek pek hoş değil diye düşüyorlar sanırım.
-
ALISKANLIK OLDU GIRIYORUM HALA . KIRDIGIM VARSA HAKKINIZI HELAL EDIN . TANISMASAK DA KADER BIRLIGI YAPMAK GUZELDI . DARISI 106 YA INSALLAH . HAYIRLI RAMAZANLAR
-
@kadir_karasu Kardeş kazandın mı ? Niye gidiyon forumdan
-
internette medeni hukuk anlatan bir hoca var kadir algın diye. kitabi da var hatta, hic denk geldinjz mi bilmiyorum ama bu hocanin iyi kurumlarin sinavini gecip her seferinde mulakattan elendigini duymustum bir videosunda. listedeki kadir algın o ise sonunda olmus ne guzel:))
-
kendime gelemedim hala.ne hayallerimiz vardı..maalesef olmadı.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Umuyorum ülkemiz yüz yetkin mülki amiri daha saflarına katmıştır. Ben üçüncü kez mülakatta kaybettim. Kaybetmek, esrarıdır olmanın. Bana da bu nasip oldu: Haksız bir şekilde kazanmaktansa haklı bir şekilde kaybetmek. Herkese bu haftaki sınavda başarılar ve hayırlı Ramazanlar diliyorum.
-
@birazdeli kardeşim ben ilk mülakatımda kaybettim.kafayı yiyecek gibi oluyorum.3 defa olmamış sabır diliyorum sana..
-
@taromisaki9 Estağfurullah, zaten ilk elenmeden sonra alışıyorsunuz. Dördüncü kez kaybeden arkadaşlar da var. Başka bir meslek grubu olsa mahkeme liyakat kararı verebilirdi bu kadar çok elenmeye. Ancak işte bir kişi var ki içişlerinde o oradan ayrılmadan benim kaymakam olmam mümkün değil. Hasılı şahsi bir mesele. Hayrolsun.