17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@Liyakat sorular 80 sonrası kamu yönetimindeki gelişmeler,kamu yönetimi biliminin gelişim süreci,bürokrasi,weberin bürokrasi teorisi ve otorite tipleri,brundland raporu ve sürdürülebilir kalkınmaydı.
-
@Liyakat size teorik meseleler sorulmuş.
-
@Valve evet.önce bölümümü sordular.sbky diyince tamamen kamu yönetimi sordular.
-
80 sayfaya yakın hukuk notu çıkarmıştım.bir işe yaramadılar ya
-
Eğer delil olarak saklanma zarureti yoksa, kaymakamlar hakimden, terörle mücadele kapsamında ele geçirilen mühimmatın kolluk envanterine ve kullanımına geçirilmesini talep edebilir. Khk'da bahsi geçen hakim, sulh ceza hakimi olsa gerek. (Yeni düzenleme)
-
-
Arkadaşlar yokmu hiç duyum
-
@hakimim_25 benim duyduğum tek şey dışarıdan gelen havaifişek sesi
-
Bu hafta bari açıklansa
-
Ben % 90 "(1-5] Mayıs arası açıklanacak" diyorum.
No duyum, Yes tahmin
-
arkadaşlar kaymakam adaylarının barınma imkanları ne durumda acaba?özellikle kısa staj dönemlerinde bu sorunu nasıl çözüyorlar.bir de nasip olur da kazanırsak tam olarak ne kadar maaş alacağız?biraz da bunları konuşalım
-
@Liyakat Valla onların hepsini bende merak ediyorum Bilgisi olan var mı acaba?
-
@Liyakat kaymakam adayı 4100 civarı alıyor diye biliyorum
-
Umitsiziz degil mi bugunden ?
-
Açıklansın artık ömür tükendi
-
Bugün açıklanmaz bence. Boşuna umitlenmeye grek yok
-
@adayadayi9876 yarın acaba açıklanırmı cumaya kadar açıklanmazsa daha hiç açıklanmaz heralde;)
-
@hakimim_25 bence bu hafta aciklanmamasi icin hicbir sebep yok. Referandum oldu. Tamm evet çıktı.ysk resmi sonuclari da acikladi.4 gün içinde bu is biter bence. Yine De bitmezse lanet olsun ne diyelim. Ümitle bekleyelim
-
Leyla ile Mecnun'un final bölümü gibi oldu. Aslında hiç sınava girmemişiz ve hepsi bizim kafamızda düşlediklerimizmiş.
-
@osaduman Kardeşim durumu aynen özetlemişsin artık bende böyle düşünmeye başladım Her şey kafamızda kurguymuş aslında