17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Birazdan ortalık karışacak ️
-
Yine troller sardı burayı bu forum yöneticileri sizi buradan kovmakktan sıkıldı siz lakaytlasmaktan ciddiyetsizlikten trollemeden skilmadiniz ne ddimki eglenin
-
@Asımın-nesli al iste silah sesleri duyuldu bi yerden
-
@Asımın-nesli Ortalık kariscak derken?
-
sevgili dostlar forumu takip ederken bunu yazıp yazmamakta hep tereddüt etmistim ama sanırım artık yazmak kaçınılmaz oldu. kaymakamlık meslegini kutsamak gibi bir algıya sahip degilim fakat bu sınava girmeden önce hep su yönde duyumlarım olmuştu. referans yetmez çok güçlü referansın olmalı falan. ben de haliyle bunun dogrulugunu düsünüyordum ama bu konuda yanıldıgımı görüyorum suan. yani demem o ki bircok arkadaşın mülakattan elenmesi rastlantı ya da referans falan değilmiş. şu hale bakar mısınız lütfen.
-
@ozan. Ya kardeşim yürü git işine. Okuma ya. Git daha ciddi yerlerde vakit geçir. Hepiniz ahlak, ciddiyet denetçisi kesildiniz. Zaten stresten canımız burnumuzda.
-
Bugün iki şehidimiz var. Her birinin ayrı hikayeleri vardı; yarım kaldı. Bu dünya içime ukte gibi oturuyor bazen, neciyiz, nelerin peşinde ömür tüketiyoruz...
-
ankara'da güzel bir aksam üstü var. evimin balkonunun tam karşısında bir park var. radyo açık. polis radyosunda çok guzel sanat müziği çalıyor. o kadar gergin değilim. benzer bir tabloyu gergin, saldırgan arkadaşlarıma şiddetle salıklıyorum.
-
@vaniköy-sakini 3 ay görev yaptım Doğubeyazıt'ta kesinlikle terörden temizlenmesi gereken bi yer. Allah rahmet eylesin mekanları cennet Aziz şehitlerimizin.
-
@osaduman 3 yıl da ben calistim dogubayazit da aynen temizlenmesi gerek
-
FORUMA BİR SÜRE VEDA EDİYORUM DOSTLAR. BEKLEMEK ÇOK YORUCU.
-
terörle mücadele en önemli görevlerden birisi. temizlenmeli diyoruz ama nasıl? siz olsanız nasıl bir çalışma izlerdiniz?
-
Bugünde olmayacak
-
@VSKN kaçakçılığın önlenmesi temel unsur.
-
@ozan. Kardeşim bugün için var mi bir gelisme
-
sayın bakan rize'de. bugünden ümidi kestim ben.
-
Bu is bari ramazan gelmeden açıklansa. Aksi takdirde tutacağım orucun hayrını göremeyeceğim!!!
-
@VSKN ben de kestim ümidi. Bu gidişle ben de mezarda olacağım. Bu ne strestir ya
-
Sayin bakanim zaten halkoylamasi surecinde guzel ulkemizi karis karis gezdiniz azcik da bizimle ilgilenseniz
-
Yarın yine bir cuma çıkışı ve "haftaya" söylemi.. olur mu dersiniz