17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@adayadayi9876 şubenin telefonunu aradım ama otomatik olarak kapanıyor her defasında.
-
hadi içişleri hadi sıkıldık beklemekten.açıkla da önümüze bakalım.neredeyse girdiğime pişman olmaya başladım
-
@RecaiPasa aynı cevaplar. Bilmiyoruz diyor. Şimdi aradım
-
bakanımız bugün Ankara'da mı acaba
-
"Allah sabredenle beraberdir.." - Hz. Muhammed s.a.v.
-
@ekk bu hadis değil, ayet. Belirtmek isterim
-
Hey Allah'ım ! Sınanıyoruz gerçekten : )))))
-
Arkadaslar en azindan biri cikip da az kaldi sabredin demedi bize bi de bu yonden bakin sgk bsk.tweet atali nerdeyse 3 hafta olucak sgk bklynler napsin ?
-
SAYIN @paretowilfredo SİZİ AÇIKLAMA YAPMAYA DAVET EDİYORUM. Soruları cevapsız bırakıyorsunuz. Burada yazıyorsak bu platforma güvendiğimiz içindir.
-
@adayadayi9876 Allah affetsin kardeşim, alıntı yaptım ve sabrımızı arttırsın diye paylaştım sizlerle. Hadis veya ayet olduğuna dikkat etmemiştim
-
duyumun kırıntısı da olan yok mu arkadaşlar.
-
Sayın @paretowilfredo size gün olarak birşey soylendimi yoksa bu hafta herhangi bir gün mu artık cidden beklemekten yorulduk
-
@VSKN dostum oncelikle buyuk harflerle yazmana gerek yoktu bagirir gibi bir algi olusuyor sanki.
Gel gelelim ben aciklama yaptim dostum tum detaylari verdigim bildigim. Biraz empati rica ediyorum. Siz bir sinavi bekleyen bir soru soran bir kisisiniz. Ben 15 20 konuda belki gunde 100 kisiye donus yapiyorum. Yanitini daha once verdigim sorulara tekrar tekrar yanit vermek de hem zaman hem de efor kaybi dostum benim icin. Anlayisinizi rica ediyorum.
Allah yar ve yardimciniz olsun.
-
@Kaymakam58. Hafta isaret edildi dostum sadece. Soylemi birebir aktardim size. Eldeki bilgi bu kadar.
-
@paretowilfredo Meyve veren agac taslanir. Allah kolaylik versin.
-
@paretowilfredo Büyük harfle yazma sebebim yazarkenki yaşadığım stresi yansıtmak, size ne gibi bir öfkemiz olabilir. Çok Yetkili dediğimiz kişi A kişisi olsun. Arkadaşınız A'ya soruyor, A da haftaya diyor. Ama bunu hafta sonu söylediği için siz en geç cuma açıklanır diye değerlendiriyorsunuz. Fakat A'nın haftaya dediği hafta, 15.05.2017 tarihinde başlayan yeni hafta. Ben böyle anlıyorum, doğru mudur
-
@VSKN Dogrudur dostum. Haberi bana veren arkadas o sekilde.yorumlamis dedigim gibi yanlis anlasilma oldu dostum o noktada. Allah yardimcimiz olsun hepimizin
-
@paretowilfredo Allah razı olsun. inşallah.
-
Kimse kızmasın ama bu hafta aciklabilecegine inanabiliyor musunuz. Biz bu hafta, önümüzdeki hafta diye diye koskoca 2 ayı devirdik. Kastettigim ümitsizlik değil, umursamazligin ve hissizlesmenin ta kendisidir. En kısa zamanda açıklanması dileğiyle...
-
@adayadayi9876 Yetkili kişi bu haftayı işaret etmiş işte? bekleyeceğiz.