17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Bi arkadas bi iki gun icinde diyor diger arkadas sorusturmalar yeniden yapiliyor diyor nerden aliyosunuz bu duyumlari anlayamiyorum galiba biri tc icisleri bakanligi digeri baska bi ulke icisleri bakanligi duyumu galiba
-
cuma, perşembe ve en son artıran çarşamba demiş yok mu SALı diyecek kimse
-
dipnot numarası var ama kaynak yok. kaynaksız bilgiye itibar etmem.
-
@Kaya87 iste bu iki ornek bile yeter inanmamak icin. Allah askina bilen biri neden soylesin. Subedekiler mesela illaki neden aciklanmadigini veya hangi asamada oldugunu biliyorlardir. Dedikodusu illaki oluyordur.ama bizle paylasamazlar. Ayni sekilde diger sozde duyumcular ve yetkili agizlar da boyle bir seyi paylasamazlar bence
-
-
duyduğu kişiyi de yazmayacak olan duyumunu yazmasın. şahsen ben kendimle alay ediliyormuş hissine kapılıyorum.
-
Güvenlik soruşturması yeniden yapiliyo denen arkadasin önceki yazılarını okuyunda ne kadar trol olduğunu gorun yapmayin!arkadaslar cumaya kadar açıklanacak bunu pöh içinde söylediler ama yanildilar
-
@mometixaq böyle duyum mu olur ya.biz güvenlik soruşturması formlarını teslim edeli 2,5 ay oldu.daha ne soruşturması
-
Güvenlik soruşturması diyen arkadaşa göre en son 16 martta kesin açıklanıyormuş. Ama o kadar kesin konuşmuş ki tamı tamına 2 ay geçmiş hala ses yok. Yani arkadaşlar bize düşen sadece sabırla beklemek her duyuma inanmamak çünkü istisnasız 2 aydır her gün duyum alan kişilerden bıktık usandık.
-
Beyler kimsenin trol olduğu falan yok herkes burada duyumunu paylaşıyor.
-
@mometixaq yemin et gercekten boyle olduguna
-
18 martta "Aksam aciklanacak!" Yazmis beyler tamam dagilabiliriz.
-
Duyumcuya inanmak falciya inanmaya benzer
-
Şubeye sordum gecikme güvenlik soruşturması ile ilgili diil komisyonun inisiyatifinde güvenlik soruşturması çoktan bitti dedi
-
Ya burasi dalga gecilecek yer degil Allah askina ya dogru durust bilgi veya duyumlar yazilsin ya da kafa karistiracak hicbisey yazilmasin
-
Simdiye kadar kotu herhangi bi soylemde bulunmadim kimseyi kirmak istemem birileri kendi bos hevesleri icin burdaki kisilerle dalga gecemez. Cocukca tavirlari olanlar lutfen sabrimizi zorlamasin.
-
@Kaya87 Gül gibi adami cileden cikardilar sonunda dimi
-
@mrx08 ya kardesim dalgaya döndü artik burasi. Herkes sınırını ve sorumluluklarini bilmeli
-
Arkadaslar bakanımız dün hiç paylaşım yapmadi bugünde su saate kadar paylaşım yapmış diil benim aldığım bilgide bunla bağlantılı en geç cumaya kadar açıklanacak bekleyin gorun saçma sapan duyumlarada inanmayin
-
@Kaymakam58. Kimden aldin duyumu kardesim. Madem bu kadar emin konusuyosun