17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@adayadayi9876 Kardeşim o bende kalsın sadece şunu bil en geç cumaya kadar .zaten bildiginiz gibi @paretowilfredo da bu haftayı işaret etmişti
-
@Kaymakam58. Insallah kardesim.
-
..................
-
.................
-
@kadir_karasu o itin yuzunden bu hale geldi bu ulke. Ona gonul verenin onun pesinden gidenin Allah hem bu dunyada hem ahirette yuzunu guldurmesin
-
@kadir_karasu bu kadar seyin uzerine kazandirilirsalar da dukkani kapatip gidelim zaten
-
@kadir_karasu inşallah hocam inşallah tek temennimiz bu. Herhangi bir cemaatin hizmetkarı değil milletin devletin hizmetkarı olacak kişilerin kazanması tek temennimiz.
-
Ee bu hafta mi aciklaniyo noldu simdi
-
@mrx08 Ben bugün bekliyorum ama tamamen his herhangi bir duyum vs değil arkadaşlar yanlış anlamasın
-
@Kaymakam58 kardeşin üzerine gitmeyin. Adam net bi şekilde söyledi zamanı. Nerden duyduğunu veya duyum aldığını merak etmenin bence çok da bi önemi yok kardeşim. Bu arkadaş da forumu takip ettiğim kadarıyla kolay kolay böyle net bi duyum paylaşacak bi arkadaş değil. Sağolsun
-
@kadir_karasu 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Fetullah Gülen münafığı Cumhurbaşkanımızın ABD ziyareti gününde Washington Post adlı gazeteye mülakat verdi. Ülkesini ve ülkesinin yöneticisini şikayet etti,ülkesinin iç meselelerini "dışarıya" anlattı. NATO müdahale etmeli dedi. İşte "cemaatçilik" budur.
...
Lânet olsun bütün cemaatlere ve cemaatçi kafasına.İnşallah 1 tane bile herhangi bir cemaatten olan kişi kazanamaz bu mülakatı.
Ülkesini deme kardeşim; bu ülkenin bir nefes havası, bir toz parçası kadar toprağı onlara haram. Onlar bu ülkeden değiller. Hiçbir zaman değillerdi de insanlar yeni anladı.
-
eğer sayın bakanın şahsi istirahat günü değilse, bugün de bir program görünmüyor sosyal medyada. inşallah bizim durumumuzun lehine olur.
-
benimki duyum falan değil. sabrı tükenenlere belki biraz moral olur diye. inancım da bu yönde. cuma resmi tatil diye perşembe dedim.
-
.................
-
...............
-
..............
-
@kadir_karasu 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Az önce başka bir platformda bu mülakata girmiş başka cemaatten biriyle yukarıda yazdığımı kısa olarak konuştuk diyeyim.
Ve ben bir kez daha "lânet olsun bütün cemaatlere" dedim konuşma sonrasında.
İnşallah tek bir cemaatçi bile kazanamaz bu sınavı. Çünkü hepsi "aynı". Sadece adları farklı.
Ve bizzat Kaymakam Adayları Şubesi'ni de arayıp adını da vermek sûretiyle durumu da anlattım. BİMER ve CİMER'e de şikâyet edeceğim bizzat ad vererek.Lânet olsun bütün cemaatlere.
kardeşim fikrini beyan ettin, tamam abartma artık. camide namaz kılan iki üç insan da bir cemaattir, sözlerine dikkat et. lanet etmek sandığın kadar basit bir şey değil. bir müslüman olarak bu ağır söze (lanet olsun bütün cemaatlere) sessiz kalamam. sen bütün camilere de lanet okuyorsun haşa. git tövbe et, sözlerine de dikkat et. ülkemizin bekasını tehdit eden yapı bir terör örgütüdür, bir cemaat değildir. cemaat, Allah'ın dinini yaşayarak muhafaza etmek isteyen insanların oluşturduğu topluluktur. bu iki kişi de olabilir, iki milyon da. dar düşünmeden konuşun. İslamiyet bir cemaat dinidir. tek başına namaz kılmakla cemaatle kılmak aynı değildir. Düşünürken dar bir bakış açısına hapsolmayın.
-
Lanet aynı zihniyette olanların üzerine olsun. Dinimizi yaşamaya kendini adayan insanlara lanet edemezsiniz.her camide mescitte namaz kılan müminlerde cemaattir Allah ın emrine lanet okumaktır sizin yaptığınız. Terör örgütleriyle müslümanları aynı kefeye koyamazsınız. Böyle yaparak müslümanları terör yerine koyanlara hizmet etmiş olursunuz
-
Bi fotokopici abi var uğradım bir iki deneme alayım diye.biraz muhabbet ettik,diyor bu sene sınav olmaması olanların da açıklanmamasi bizim işleri nerdeyse yarı yarıya düşürdü.baktım abi benden daha dertli, çal keke çal
-
@dadash25 benim anlatmak istediğim de buydu siz daha güzel yazmışsınız.