17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@dividant2 koyun can derdinde, kasap et derdinde
-
@kadir_karasu arkadaşımızın öfkesini anlayabiliyorum ama kastettiği tabiki namaz kılmak için bir araya gelmiş insanlar değildir herhalde.
-
@adayadayi9876 tam karşılayan atasözü
-
Sali sallanir carsamba carsafa dolanir persembe perisanlik cuma da tatil cumartesi haftasonu pazar kpss var derrrrkeeeennnn bi bakmisiz kurban kesiyoruz
-
@mrx08 KPSS ye para yatırmayalım diye düşünürken sınav geldi çattı Bari KPSS açıklanmadan açıklansa
-
@aliveli 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@kadir_karasu arkadaşımızın öfkesini anlayabiliyorum ama kastettiği tabiki namaz kılmak için bir araya gelmiş insanlar değildir herhalde.
bence bu forumda hiç gerek yok böyle tartışmalara.
-
@thomas biraz iyimser ol kardeşim ya akşam oldu sıkıntı bastı zaten
-
"Aksamlar cokunce" bu sensiz sehre.
Bu sehrin "geceleri"
Sirdasim oldu "geceler"Ben dahil butun bekleme mahkumlarina gelsin
-
...............
-
Acayip heycanli bi durum ya
-
@mrx08 bir şey mi kaçırdım, açıklanıyor mu?
-
@RecaiPasa musterih ol yok bi şey
-
@RecaiPasa bişey kaçırmadın da yani şu içinde bulundugumuz durum bıle heycan verıcı degıl mı ? acıklancak haberlerı pes pese gelıyo baksana
-
@mrx08 Açıklanmayan sınav yapmışlar
-
@thomas dostum acaba acıklandı 100 kişi alındı kursa başladı da bızım mı haberımız yok
-
bu geceden ümit var mı, ben sürekli bakanlık sosyal medya hesaplarına bakıyorum. sosyal medyada hiç haber yok.
-
@RecaiPasa bence bu durgunlugun bizle alakasi yok nasil ki biz sosyal medya hesaplarimiz uzerinden surekli paylasimda bulunmuyorsak bakanligin da bulunmamasi pek dogaldir bence. Ihtiyaca gore...
-
@RecaiPasa Bakan'ın dün sessiz kalmasını listeye yoğunlaşmasına yormuş dün gece açıklanmasını beklemiştim çılgınca. Bugün de böyle bi yorumum var ama sonra iki ayı aşkın sürede açıklanmadığı aklıma gelince bu düşünceme gülüp geçiyorum kardeşim:)
-
Bakalım perşembeye kadar açıklanacak mı. Ama yine de bakan beyin Ankarada olması beni biraz da olsa ümitlendiriyor.
-
Şimdi gördüm bakan bey meclisteymiş bugün .