17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@thomas dun girdim 400 vatan sevdalisi vatan evlatlari goreve hazir gibisinden yazdim konu nerelere geldi anlam veremdim.
-
Kimseyi birebir tanimadigim ve tanimadigim kisiler hakkinda pesin hukumlu olmadigim icin iyiniyetimle yazdim ama arkadasin biri mevzuyu abartti onceden de oyle yapmisti. burasi bu tarz mevzularin tartisilcagi platform degil diye kapttim ama baktimki uzamis da uzamis. Herkes kendince hakli oldugunu dusundugu vakit fikir paylasimina degil kavgaya donusuyor muhabbet. Goreceli kavramlar uzerinden tartismak bizi ayristirir. Bizi birlestircek diri tutacak hususlari paylasmaliyiz bence. Cunku bu gorevi yapmaya nail olursak cok farkli bolgelerde cok farkli karakterlerle muhattap olucaz.
-
-
@vilayet saolasin kardesim. Tek bildigim Rabbim nasip ettiyse olucaktir sahislar olaylar sadece vesiledir. Insani yasatki devlet yasasin.
-
@vilayet kardesim Rabbim senin de gonlune gore versin.
-
-
@vilayet insallah.
-
Ramazan ayı içerisinde açıklanır mi ne dersiniz bi arkadaş vardı bizi önemsemiyorlar diyen ben o arkadaşa hak vermeye başladım şu anda gündem o kadar yogunlasti ki biz arada kaynarız gibi geliyor ben ramazan sonrasına bıraktım ümitlerimi beklentilerimi
-
@fetih İleri tarihe bırakacak kadar ümidin kalmış demek
-
@thomas müslüman ümitsiz olmamalı kardeşim
-
Duyumlari birakalim zaten eskisi gibi duyum paylasimi da yok. Herkes tahminini soylesin bakalim. Tabiki soylemek isterseniz
-
@Kaya87 Reisi cumhurumuz bruksele gitmeden bakanlardan haziran sonuna kadar 2019 hedefleri için yol haritası isteyeceğim dedi parti de ve külliyede iki ekip oluşturup bu hedefleri takip edecegiz dedi bunlara dayanarak tahminim temmuz ayı içerisinde açıklanabilir
-
@fetih yiktin bizi ilk tahminde
-
@Kaya87 kardeşim tahmin bi bakmışsın 1 saat sonra açıklanmış senin tahmini alalim
-
-
-
BK degisikligi sonraya kaldigindan ve degisiklik olsa da sayin bakanin devam edecegi ve sorusturmanin bittigi varsayimiyla bu hafta neticelenecegini dusunuyorum artik.
-
Haziran gibime geliyor artık
-
@osaduman nedeni ne acaba kardesim sence
-