17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Hiçbir duyuma inanmıyorum, sadece goklerden gelecek o kararı bekliyorum
-
@Kymkm105 insallah , bende heyecanla bekliyorum . Soylenen bu ama uzarsa da nolur kizmayin benim ya da duyumu aldgm kisinin bu konu hakkinda hic bi tasarrufu yok. Hepimiz icin iyi olmasini umuyorm
-
@ese0603 bugun de umut yok demekki neyse onumuzdeki gunlere nasip
-
Sayın Numan Kurtulmus'un dediğine göre yeni khk çalışması varmış. Belki de o khk nin ilanindan sonra aciklancaktir. (Sadece bir tahmin) ayrica bugunden de umit kesmeyelim. Daha yeni başlıyoruz bu vakitler bol ümitli bol sabırlı olmaliyiz
-
@kaimmakam bizim sinavla ne ilgisi varki sıkıntıli durumu olani kazandirmazlar en azindan elemek icin bi neden olmus olur
-
@Kymkm105 kardeş bana da saçma geliyor
.bilmem ya beklemek akıl sagligima zarar veriyor -
Nacizane dusuncem bugun sartlar olgunlasti bakan bey ve mustesar bey ankarada bakanlar kurulu var daha ne olsunki eger bugun olmazsa pek acele edilmeyecek gibi duruyor
-
@kaimmakam bu surec hepimizi boyle yapti kardesim
-
Beklemek çok zor dostlar. Beklemek, forumlardan nefret eden beni bile üye yaptırıp yazdırdı. İki gündür tek sayfa bir şey okuyamadım. Sabrı tavsiye edenler, hayırlısı diyenler oldu, eyvallah. Ama yine de zor. 10 gün az mı!? Bu arada 14 rakamına ben de çok kırgınım.
-
Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır.
Biz hep geceleri bekledik. Yine bekleyeceğiz.
Senden ümit kesmem kalbinde merhamet adlı bir çınar vardır.
-
2015 Mülakatında sahura doğru açıklanan nihai listede adını göremeyip, kısa bir küskünlükten sonra hiçbir şey olmamış gibi yeniden işe koyulan arkadaşlarınızdan biri de benim. Burayı okuyanlar bilsinler ki bu işler çok zor. Bir kaymakamlık sınavı, bir gencin ömründen 6 ayı siler. Kazansa da kaybetse de siler. Gezmek, eğlenmek, umursamazca yaşamak, ülke sorunlarını dikkate almamak, alt yazılarda gördüğünüz istatistikleri es geçmek, bizim kapımızdan geçmez bu sürede. Hepimiz tek bir şey istiyoruz: kaymakam olmak. herkesin nedeni kendinden gizli. Beklemek sınavlara hazırlanmak kadar zor..
-
Patriots days filmini izleyeniniz oldu mu, izlenir mi
-
@KanunAdamı ilk aciklanan liste nihai degilmi, degisebiliyor mu o ?
-
Nihai liste dedikleri liste sonradan değişmez de siz vakte takıldınız galiba, siz iftar beklerken teraviye hazırlanan iller olabiliyor ramazanda. Sahura doğru açıklandığını hatırlıyorum ben. Bire doğruydu galiba.
-
........
-
@KanunAdamı evet bende 12-1 arasi diye hatirliyorum. Acaba dedim ondan sonra tekrar bi listemi aciklandi : )
-
55 milyon secmen arasinda 1500 kisi oranlamasi yapilmaz bile. Hem bu bir sinav kazanmak da kaybetmek de var sonunda. Bu sebeple devlete hukumete küsulr mu ya
-
Bahsettiğim filmi izleyen olmadı mı?
-
.........
-
........