17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Sürecin uzaması için hiçbir neden yok şimdiye kadar açıklanmamasının nedeni bakanımızla müstesarımızın biraraya gelememesi . Bugun en kritik gün acıklanma süreci için . Sürecin uzaması bu mesleğin mülakat aşamasını arap sacına cevırır bugun umutlu olun arkadaslar sunu da unutmayın mülakatların kısa sürmesi sonucun acıklanma süresi için elimizde olan tek veri.
-
@President2040
-
Arkadaslar şimdi 2009'dan itibaren yapılan mulakatlarin aciklanma sürelerine baktimda en geci 2012de 16günde en erkeni 2014de 3 günde açıklanmış aslında baktığımız zaman çok olağandışı bir şey yok yani en kötü ihtimal bu cuma sonlanir cok ta kafada kurmaya gerek yok
-
@Kaymakam58. 15.20 de baslamis 40 dk oluyo
-
@Kaymakam58. Bende onu diyom kimse inanmıyo
-
@kadir_karasu Üstadım eksi veren arkadaşların canı sağolsun ama benim ki bir tahmin değil. Günlerdir şu akşam açıklanacak diye bilgi veriliyor. Dayanamadım ve hafta sonu aradım ortada liste olmadığı sürecin biraz daha devam edeceği söylendi.
-
@President2040 bende biraz once dayanamadim aradim ayni cevabi aldim biraz daha surecek aynen bu cumle kuruldu trol degilim burda heyecanla beklemek var ama bu hafta aciklanmayacak bosuna heyecan yapmayin arkadaslar yuzde yuz emn bir bilgi degil ama burdaki varsayimlardan daha net bir bilgi
-
................
-
@ahmt Kardeş benimde tröl olma gibi bir derdim yok @kadir_karasu gibi arkadaşlar memurlar nette ki forumdan beni tanırlar. Tüm samimiyetimle bekleyerek üzülmesin arkadaşlar diye paylaştım. Bu arada bilgiyi bürodan almadım. Liste açıklanmadan önce bilgim olacağını düşündüğüm için paylaşıyorum. Saygılarımla
-
@President2040 hmm o zaman kaldi 99 kisi
-
@kadir_karasu Kıymetli kardeşim bürodan bilgi almadım. Açıklamadan önce bana bilgi vereceğinin inandığım kişiden aldım. Belki bir elin parmaklarını geçmez dediğin kişilerden biride benim olamaz mı ?
-
@President2040 peki neden aciklanmiyormus neden biraz daha beklicez neden bu hafta diil bununda bilgisini almisindir
-
..................
-
@Kaymakam58. Gonul isterdi ki her sey liyakatli olsun ama malesef gordugumuz gibi listenin aciklanacagini onceden haber verilen arkadaslarla ayni sinava girdik ve ailemiz de dahil bir umut bekliyoruz . Bize de yazik be kardesim neyse ki Allah var gam yok .
-
@President2040 Senin bilgin olamaz sende o bir elin parmağını gecmeyecek kişilerden biri değilsin. Sorularının cevabını aldıysan sahneden alabilir miyiz sizi?
-
Önceden haberi olacakmış yok daha neler. Buraya moralimizi bozmaya gelmiş birileri
-
Artık hiçbir şey eskisi gibi değil.Devlet bir kere akıllandı.O yüzden ser verirler,sır vermezler.Ben Devletime güveniyorum.
-
10 yanlış bilgilerle umut verildiği ve stresle beklediğimiz için tüm samimiyetimle üzülmemeniz için paylaştım kırdıysam üzdüysem affola. Kimin kazanıp kazanamayacağı Allah cc takdirindedir. Rabbim şahsım da dahil referansı olanların değil bu vatana millete sevdalı ve bu görevin hakkını verebilecek insanların kazanmasını nasip eylesin vesselam.
-
listede olacağını bilmek , sanmak nasıl oluyor hacı ? bakan mı söz verdi yoksa c.başkanı mı ? bizi aydınlatır mısın sakıncası yoksa eğer
-
Bi kişi belli 99 kişi kendi aranızda takılın demek istiyor galiba.