17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@Kaydı-Silinmiş cunki az da olsa sanki ihtimaller arttı gibi kardeşim
-
@ese0603 kesinlikle ümitsizlik değil temkinli olmak sadece. Duaların en hayırlısı kulun baska bir kul için ettiği dualarmış biz duamızı edelim belki baska duada yer alırız inşallah .
-
Sakin ve soğuk kanlı olmaya çalışın arkadaşlar
-
@ahmt 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
ktir diye dusunuyorum ve son sekli baka
abartmayalım devletin zirvesinin daha mühim işleri vardır
-
su 3 gun icinde aciklanmazsa bilin ki cok uzun bir surec bizi bekliyor
-
@ahmt neden 3 gün ?
-
Arkadaşlar oldukça tahmini birşey soylicem benim tahminim şu liste geçen hafta tamamlanıp mustesarliga sunuldu ve müsteşarımizin gelmesi beklendi mustesarimiz bugün listeyi imzaladı ve olur için bugün bakan beye sunacak eğer bakanımız imzalarsada bu gece yada yarın gece aciklanacak şu anda en olumlu tahmin bu olsa gerek
-
@Kaymakam58. Çıkarımın çok mantıklı geliyor
-
@Kaymakam58.
inşaallah kardeşim...
haklı çıkmanı diliyorum -
Acaba şimdi ne yapıyorlar
-
Şuan loading aşamasında mı acaba ?
-
Benim tahminim sayın bakanımız odasında imzaladı ve şu an listenin tek bir şeyi kaldı onda yayınlanması ,bu arada şu an da bakanlar kurulu toplantısı var 14.30da başladı
-
@Kaymakam58. Bu kadar tahmin olmaz biseyler biliyosan paylas duydugun kisinin adini istemiyoruz ama
-
Kaymakam adaylari subesini arayyan oldu mu
-
Değerli Arkadaşlar üyeliğim olmadığı için uzun zamandır sadece yorumlarınızı takip edebiliyorum. Günlerdir bir tarih verme furyasıdır gidiyor. İstemsiz de olsa heyecanlanarak bekliyoruz. Fakat bir gerçekte var ki liste ortaya çıktığı zaman referansı sağlam olan kişilere listede olup olmadıklarına dair bilgi gelir. Ortada henüz bir liste olduğunu düşünmüyorum çünkü içerden bilgi almak isteyen kişilere 'biraz daha sürecek' cevabı geliyor.
-
@ese0603 kesinlikle tahmin kardeşim ben hiç duyum flnda paylasmadim bugüne kadar direk hissiyatlarimi soyluyorum
-
@Kaymakam58. Guzel seyler yaziyosun cok isabetli de ondan sordum yanlis anlama
-
Bakan ve müsteşarımız Ankarada.Listenin açıklanmaması için bir sebep yok.Bu akşam için umutla bekleyeceğim.
-
@Kaymakam58.
hissede hissede bitireceğiz bu bekleyişi inş. -
Bugün açıklanma ihtimali çok yüksek arkadaşlar. Her şeyin hayırlısı