17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@President2040 Ekran görüntüsü aldım, gerekli yerlere de başvuru yapacağım, ip adresini her şeyi tespit ettireceğim. Bundan sonra bilgi veren kişi de sende boyunuzun ölçüsünü alırsınız.
-
@President2040 listede önceden olacağını bilmek ne demek
-
Yalannn bu devlet artık eski devlet değil...o zat listede önceden olacağını bilseydi şuan bu forumdada olmazdı olsada bunu belirten o cümleyi kurmazdı... belliki troll yada terörist ortalığı karıştırmaya çalışıyor.
-
@President2040 çok talihsiz bir açıklama yaptın sen umut vermedin umut kirdin burdakilere moral vermedin moralini bozdun birak biz umutlarimizla yaşayalım ne biliyosanda içinde kalsın bize ALLAH yeter
-
...........
-
Bakanlar kurulu toplantısı bitti mi
-
@didierdrogba yine geldi Troll başı
-
@didierdrogba bir troll daha geldi dalga geçmekten utanmıyor musun arkadaşım ? 18 mart gibi şerefli bir tarihi bile utanmadan trollüne alet etmiştin. Gerçekten ayıp ya burada bekleyen tertemiz insanların emekleriyle heyecanıyla dalga geçiyorsunuz. Arkadaşlar şunlara prim vermeyin ya konuşur konuşur giderler.
-
@thomas ya kardesim cocuk musunuz bu nasil muhabbettir biri referansi buyuk olanin referansina onceden bildirilir diyor biri sikayet edecegim diyor gercekten komiksiniz... diyelimki bakandan referansli birisi su hengamede referandumdu felan derken icisleri bakani diger bir bakani arayip sayin bakan senin kaymakamin isi oldu hayirli olsun mu diyecek bu devlet adami olmanin adabinda yok birkere ki bakanda kaymakam adayini arayip senin isin olmus diyerek haber mi verecek bide yapmayin allah askina devletimizi cocuk yuvasi mi sandiniz gelenekleri olan bir devletiz biz
-
Kimseden duyum filan sormuyorum şahsen. Çok merak edince arıyorum veya kendimce tahminde bulunuyorum. Artık o eski heyecan da kalmadı. Olumsuz sonuca da hazırım, guzel bir neticeye de. Ama anladığım tek şey şu: Sürecin uzaması bizim için iyi olmuyor. Başka şeylere odaklanamıyoruz. Süreç uzadıkça "acaba neden ?" diye şüpheler geliyor insanın aklına.
-
@kayyimmi Senin yazdığında bana komik geldi kardeşim.
Referansı varsa vardır. Bu söylemler hiç refaransı olmayan, varını yoğunu koyup hazırlanan ve referansı olmayan insanların ağrına gidiyor.
İstediğimi şikayet ederim, bir kişi sırf referansı daha iyi diye hak eden referansı olmayan bir kişinin yerine girecekse bal gibide şikayet ederim.
Şimdi sen git kendi komik düşüncelerinle, istediğini düşün.
-
Bu akşam icin umut var mi arkadaslar
-
Biz daha çooooooooookkk bekleriz
-
@Kymkm105 hayır yarın aksam ya da carsamba aksamı
-
Mülakat sürecının uzaması demek Hergun farklı bir referansın daha araya girme ihtimalini arttırır bunların çoğalması işi arap sacı eder tekrar diyorum sartlar olusursa ki bugun o gunlerden biri 20:00 sonrası bekleyelim ne kaybedicez
-
@ese0603 bir bildigin mi var acaba
-
Hergün başka bir gün diyorsunz kaç gündür pazartesydi şimdi de çarşamba oldu
-
Arkadaslar gelin tahmin isini birakalim sadece duyum varsa soyleyelim bilgi kirliligine engel olalim
-
@Kymkm105 duyum diyelim ama direk bakan ya da mustesardan olmadigi icin degisebilir. temennimiz sali ya da carsamba yonunde
-
@ese0603 tamam tesekkur ederim insallah sonu guzel olur