17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@president06 bu kafayla giderse kazanamaz , kazanmasın da zaten . sosyal medya da bunu yapan yarin bir gun mevki makam sahibi olunca neler yapmaz
-
@sbf12345 o arkadasin amaci dalga gecmek , provoke etmek
-
@bogaziciktisat 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
çarşamba günü > burası karışacak vaziyet alın beyler
@paretowilfredo size zahmet arkadası pistten alabilir miyiz ?
-
Isin kötüsü heyecanla bekleyen 100kisi sevinecek 300 kisi uzulecek
-
@kayyimmi
bunu bilerek geldik bu aşamaya,
layık görülen yeni bir aşamaya geçecek... -
@Schumpeter sahsen benim olmassa cok yikilacagim kazanmadigimi dusunmek istemiyorum
-
Bakanliga telefon eden oldu mu arkadaşlar?
-
@kayyimmi
bende
ve çoğumuzda öyle bence...
nasip kardeşim,
bizler elimizden geleni yapıp 400 kişinin içine girdik... -
@Schumpeter Rabbim en hayirlisini daha iyi biliyor inşallah hakkimizda hayirlisi olur
-
Hakkımızda hayırlısı olsun dostlarım. Kaybetsek bile yılmak yok. Yeniden çalışacağız. Mülki idare amirliği hayali olanlar bunu gerçekleştirene kadar aşık bile olamaz. Bilenler bilir. 4 kişiden 3'ü üzülecek biri sevinecek. O yüzden kazanırsak sevineceğiz, olazasa yese kapılmayacağız. Ümide sarılıp yeniden çalışacağız. Saygılarımla.
-
@kbbkbb kardeşim var mi bir haber bugüne dair
-
@kayyimmi vardır Allahın çizdiği bir yol.ben de şahsen sürekli kazanamdgmi düşünüyorum.kazanırsam sürpriz olsun :)))
-
@Bruma inş. kardeşim,
dirayetli durmaya çabalıyoruz, -
@kayyimmi tabiiki olan da olmayan da Hay'dandır,hayrımızadır...
cümlemizin hakkımızda hayırdır. -
1,2,3 olanların hissiyatı nasıldır biz yine arada kaldık herseye hazırız onlar ne durumdadır kim bilir
-
@Banderas11
ya evet onlarınki katbekat fazla bir telaştır bence... -
Sayın bakanımız ve mustesarimiz şu anda güvenlik korucubaslari istişare toplantisinda beraberler sayın bakanımız twitter sayfasında paylaştılar umarım bugün beklenen gundur
-
Bugun bu iş tamam gibi şimdiden kazananları tebrik ederim kaybedecek olanlara da Allah tekrar calısıp bu sefer nihai listede olmayı nasip etsin inşallah, amin.
-
@Banderas11 umitsizliginden boyle konusuyosan eger yakismiyo sana umitsizlige kapilma
-
Yine heyecan stres tavan yaptı