17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@hakimim_25 msj attin mi nerdenmis duyum
-
30u filan degil mesaj atmana da gerek yok Sali ya da carsamba aksami aciklanicak insallah
-
@ese0603 tahmin mi duyum mu
-
Arkadaşlar duyumlara hala inanıyorsunuz. Bu liste Bakan ve müsteşar tahkikatından geçmeden açıklanmayacak. Bakanımız yarın Ankara'da olacak. Müsteşarımız dün Ankara'ya geldi. Muhtemelen son listeler belirlenip son incelemeler yapılıp referansların hatır gönül meseleleri halledilip pazartesi gecesi ya da salı gecesi açıklanacaktır. Bunun duyumunu kimse bilemez.Hatta bakan bile. Bir kaymakam 3 yıla yetişiyor. Bir an önce bu işi çözüp yeni alıma çıkılacak. Zira sizde fark etmişsinizdir mülakat süreci çok ivedi bir şekilde bitirildi. Yarın yada öbür gün açıklanır bence. Hakkımızda hayırlısı olsun. Selamün aleyküm.
-
@Kaymakam58. Soylenen bu 30unda olmicak yarin aksam bakan bey burdayken aciklanmazsa bil ki sali aksami ya da carsamba aksami aciklanicak
-
Bir önceki mülakat Efgan ala İstanbul'da İstanbul siyasalın verdiği iftar programındaydı hemen sonra açıklandı illa bakan Ankara'da olacak diye şart yok bakanın işi gücü yok tek tek referanslaramı bakacak. Açıklanır kaybederseniz dünyanın sonu değil herkesin hakkında hayırlısı
-
@tekadam 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Bir önceki mülakat Efgan ala İstanbul'da İstanbul siyasalın verdiği iftar programındaydı hemen sonra açıklandı illa bakan Ankara'da olacak diye şart yok bakanın işi gücü yok tek tek referanslaramı bakacak. Açıklanır kaybederseniz dünyanın sonu değil herkesin hakkında hayırlısı
Bir önceki mülakat konjonktürü ile şimdi ki çok farklı. Zira Yeni bakanımız bu işi daha sıkı tutuyor. Belki duyum söylemiyorum dostum ama bizde kendimize göre bir şeyler biliyoruz.
-
FETÖ'cü hainler en çok mülki idare- güvenlik ve yargı içinde yuvalanmışlardı. Bundan ötürü en çok bu kurumlarımız hasar aldı. Öyle elini kolunu sallayıp tanıdığı olan herkes giremeyecek artık. Bu yüzden çok sıkı tahkikat yapılıyor.
-
Bruma haklısınız hocam
-
vmy gelecek dedim geldi haftasını tutturdum şimdi diyorum çarşamba günü 14:00 burda olun
-
@bogaziciktisat ziyaa...
-
Bu bu saatlerde kaderimiz belli olur belki.
-
Yarın bu saatlerde kaderimiz belli olur belki demek istedim.
-
.......................
-
...................
-
@president06 ankarada mi ?
-
.................
-
Artık guzel rüyalar bile eskisi gibi umut vermez oldu. Gunaydinlar dostlar
-
Acaba açıklanr mı bugün