17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Ya anlamadigim mulakatta en fazla kalan 5 dk kaldi alel acele girip girip ciktik acikcasi benim acimdan amatorce bi mulakatti simdi neyi bekliyorlar aciklamak icin onu anlamiyorum olmayacaksa bizde yolumuza bakalim
-
Bugün ders çalışmaya karar verip erkenden uyandım.malesef zaman aleyhimize işliyor.kendi adıma umutlu da değilim.arkadaşlar bu iş bizim kaderimizde varsa gelip bizi bulur,referans filan şöyle dursun.yok eğer kaderde yoksa referans kim olursa olsun olmaz.Muhammed Fatih Safitürk kaderine koştu,biz de kaderimize koşuyorz,durmadan yorulmadan.Rabbim layıkıyla yapacaklara nasip etsin(imza:hep burda olan fakat yazmayan ben,telefonu bozulup eski nickini kaybeden ben)
-
en basindan beri cok kisa zamanda aciklanmayacagini dusunuyordum daha bu surecin uzayacagini dusunuyorum mulakatlar neden alelacele yapildi ozaman diye sormayin bukadar ciddi bir goreve adam alirken heleki 15 temmuz gibi bir sureci yasams devlet ve devletin adamlari hata yapmamak adina cok skı bir guvenlik sorustrmasi yapacaktir yine benm tahmn bir liste belli ve suan o listeyi hertlu sorustruyorlar referandum sinrasina kalirsa sasrmam hatta daha da sarkrsa
-
birde su ayrinti var ki birinci dereceden ailesinden feto yuzunden sorstrma gecrms aciga alnms ihrac edlms mahkemesi olan varsa hic umutlanmasin enson polis alimnda egitim sonnda bile elendiler dusunn son egtim gunu millet atandi aralarindan elenenler oldu biride benm tandm biri abisi fetoden dolayi ihrac edildi diye elendi polislikten
-
Bakanımız dün rizedeydi. Şu anda karamanda. Yavaş yavaş ankaraya yaklaşıyor
-
Bakanımız bugün saat 3 gibi tekirdagin kapaklı ilçesinde olacak yarın ankara da ve bu is yarın sonlanicak büyük ihtimal çünkü yarın mulakatlarin üstünden tam 10 gun geçiyor ve şu anda sonuçların aciklanmama nedeni öyle soruşturma fln diil tamamıyla gündem yoğunluğu ve bürokrasi
-
Neden bilmiyorum cok yuksek bi sekilde kazandigimi hissediyorum eger kazanirsam 6.his diye birsey varmis diyip inanacagim eger olmassa buyuk yikilacagim
-
şu bi açıklansa il göçü kazanan 6 arkadaş var burada onlardan biri kazansa.. hayaller güzel hayatlar için açıklayın artık!
-
@dividant hangisine basladin
-
@ese0603 kpss muhasebe maliyeden yürüyorum
-
@Sipsilimarpuc İl göçte kaçıncı yedeğe kadar geldi?
-
@adayadayı 3.yedeğe geldi 4.yedek dernekler denetçilik kazandı il göçe gitmeyecek 5.yedekte sıra.
-
@Sipsilimarpuc hadi bakalım yüzler güler inşallah
-
Bakanimiz Karamandaymis Ankaraya yaklasiyor pazartesi icin hayirli haberler alirizda bekleyisimiz sona erer inşallah
-
@adayadayı listeye nerden ulasabiliriz
-
@Kaymakam58. Bende boyle dusunuyorum. Yakinlarinin Feto den ihrac veya sorustrma durumu olup olmadigini ogrenmem bakanligin 1 gununu almaz. Zaten mulakat oncesinde ogrenmislerdir bile
-
@cfb_1907 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@Kaymakam58. Bende boyle dusunuyorum. Yakinlarinin Feto den ihrac veya sorustrma durumu olup olmadigini ogrenmem bakanligin 1 gununu almaz. Zaten mulakat oncesinde ogrenmislerdir bile
Ögrenmek yazicaktm. Yanls olms
-
Arkadaslar sustunuz haftasonu olmasina rağmen yine bakıyorum bakanlığın sayfasına ama maalesef yok bir değişiklik. O özlenen pazartesiye, yepyeni umutlar dolu bir haftaya az kaldı
-
@kaimmakam valla ben de sayfayı yenileyip duruyorum alışkanlık oldu artik yanliz değilsinyarın açıklanır inşallah da bu bekleyiş son bulur.. yok mu yeni bi haberi olan ??
-
Face de biri yazmış ki 30ndan önce açıklanmayacaak duyumu aldım