17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
................
-
Pooppppppp
-
Mailde Ekler kısmında Adli sicil ve Sağlık Durumu Beyan Formu gönderilmiş birde Vesikalık fotoğraf üzerine gerekli bilgiler istenmiş. Bunları anladık fakat benim kafamı karıştıran NÜFUS CÜZDANI SURETİNİ ONAYLAYANIN bilgilerini nasıl kime onaylatacağız bilen var mı ?
-
..............
-
@president06 Teşekkür ederim. O zaman muhtar halledecek bu işi. Sanırım sorun kalmadı
-
Oiuyuopppppp
-
Arkadaşlar Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydının bulunmadığına dair beyanı el yazısıyla mı yazıcaz yoksa çıktı alsak olur mu?
-
@maviadam el yazısı ile
Muhtar onaylayacak -
Yani veren kişinin onayı diyor ya onu diyorum
Neyse referans için uğraşmaya devam
-
@kadir_karasu Teşekkürler..
-
@issizadam nufus cuzdanı sureti ayrı sey. Direk kimlik fotopisi istemis. Abartmaya gerek yok
-
Nufus cuzdani fotokopisinin onaylanmasi gerektigi nerde yaziyor acaba ?
-
@cfb_1907 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Nufus cuzdani fotokopisinin onaylanmasi gerektigi nerde yaziyor acaba ?
Güvenlik soruşturması formunun altında.
-
@hadibakalim tesekkurler ama o formdaki suretin onayı. Ben nufus cuzdanı fotokopisini onaylaymaya gerek yok anlamnda sormustum
-
@osamano bunu bende merak ediyorm
-
Jjkklppppp
-
@osamano birazdan arayip bunuda sorarm. Ögle tatilleri bitsinde
-
@kadir_karasu hiç deme o olayı
-
*arkadaşlar bu adli sicil ve sağlık beyanı çıktı alıp boş kısımları kendimiz mi dolduralım yoksa bilgisayarda mı?
*güvenlik soruşturmasını kime onaylatacağız? yok mudur net bilgisi olan? -
@aydınlı009 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
*arkadaşlar bu adli sicil ve sağlık beyanı çıktı alıp boş kısımları kendimiz mi dolduralım yoksa bilgisayarda mı?
*güvenlik soruşturmasını kime onaylatacağız? yok mudur net bilgisi olan?Normalde kurumun kendisi onaylaması lazım ama arkadaşlar muhtar diyor. Net bi bilgi yok mu