17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@kadir_karasu Eyvallah.. : )
-
Son çalıştığınız yer bölümünü nasıl doldurucaz arkadaşlar? Sanki özel sektörde çalışanlar için yazılmış gibi geldi bana? Bilgisi olan var mı?
-
Arkadaşlar ben mail adresimi değiştirmiştim. Yeni mail hesabıma mail gelmedi eski adresimi ve sifremi de unuttum ne yapmalıyım.
-
Herkese merhaba...arkadaslar bende mulakata kaldim ve araniza yeni katildim. Ve bu forumu yeni gordum.
-
'Yakup cemil' kardesim kaymakamlik burosunu arayarak yeni email adresinizi verebilirsiniz.
-
@idareci tesekkur ederim kardeşim. O zaman en erken pazartesi hallolur. Ha bi de numarası varmı sizde büronun.
-
@albertcan Ben özgeçmişi o forma sığdıramadığım için kendim aynı başlıklarla ayriyeten yazdım.
-
@Unutan Tamamdır, teşekkür ederim : )
-
@Yakup-cemil (0312) 422 41 70-71-72-73-74
-
@albertcan tesekkur ederim kardeşim.
-
Arkadaslar, guvenlik sorusturmasi formunda aile bilgileri kismina 4 kisi den fazla isim yazdigimda formun duzeni bozuluyor. 10 kardesiz ve hepsinide yazmak zorundaymisim.lutfen yardimci olurmusunuz
-
@idareci 4. kardeşini yazdıktan sonra farede sağa tıklayıp ekle bölümünden hücrelere tıklayıp tam satır ekle diyebilirsin. Bu işlemi 6 kere tekrarlarsan işlem hallolur. İkinci sayfaya da taşacaktır problem olmaz.
-
@maviadam cok tesekkurler.formun bozulmasindan korktum. Hayirli calismalar
-
@idareci sadece 18 yaşından büyük olanları istiyor değil mi? varsa 18 yaşından küçükleri yazmanıza gerek kalmaz anladığım kadarıyla.
-
@Liyakat evet 18 yasindan buyukleri yazilacak. Kaynakamlik burosunu aradim.onlarin dedigine gore evli kiz kardeslerimizi de adresleriyle birlikte yazmamiz gerekiyormus..
-
1919191999
-
@osamano Olur neden olmasın. Aileniz kalabalık sonuçta. Ama kısa özgeçmiş diyor orada. Detaylara girmeden, önemli bilgileri de es geçmeden yazmak lazım sanırım.
-
101010101010
-
@osamano kardes yapacak bir sey yok. Ben de senin durumundayim. Kac sayfa oldugu onemli degil yeterki bilgilerimizi yazalim
-
Arkadaslar kusuruma bakmayin size uc sorum olacak.
1.bekar oldugum icin eşinin bilgileri kismini bosmu birakayim yoksa bekar mi yzayim
2.nufus cuzdani kim onaylayacak, onaylayanin bilgileri bilgisayarla mi yazilacak
3.şu ana kadar bis iste calismadim. En son calistiginiz yeri bos mu birakayim, işsizim mi diyeyim yoksa herhangi bir iste calismadim mi diyeyim. lutfen yardimci olun.cok tesekurler