17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@idareci 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
bekar oldugum icin eşinin bilgileri kismini bosmu birakayim yoksa bekar mi yzayi
1.Bekar Yazmaya gerek yok sanırım
2. Nüfus müdrlükleri yada muhtarlar onaylayacak, el ile dolduruyorlar
3.Boş bırakmak mantıklı bence -
arkadaslar su an bir kamu bankasında calısıyorum bu en son calıstıgın yer kısmını nasıl dolduracağım???
-
@idareci onaylayan kendisi dolduruyor orayı sen ellemiyosun. Mesela muhtar mühür ve kaşe kullandi. Sadece tarihi kendisi yazdi bende. Kabul ettiler
-
@cfb_1907 kardeşim özgeçmiş formunun direk cıktısını alıp boslukları elle mı yazdın nasıl hallettın?
-
@dk-2016 kardesim ben garanti olsun diye iki türlüsünüde gotrdum. İkisinide kabul ediyorlar
-
@dk-2016 "Bir kamu bankasında çalışmaktayım."
... -
Arkadaşlar fotoğraf taratma işinde vesikalık resimin ön ve arkasinin fotoğrafını çekip bilgisayara atsak taratilmis mi oluyor?Böyle mail gondersek olur mu? Isim soyad tc kimlik no kalemle resim arkasına kalemle yazcam olur mu?
-
Ppppppppp
-
@osamano Teşekkürler siz nasıl yaptınız acaba başka şekilde yapılabiliyor mu?
-
Ueuryrruurr
-
@Anıl-Yasin civardaki herhangi fotografciya rica edebilirsinkz. Yaniniza flash alın o taraynca flashınıza atarsnz. Ben oyle yaptm. Hepsinde tarayici var
-
@cfb_1907 Teşekkürler kardeşim öyle yaptiriyim o zaman ismi de arkasına mı yazacağız elle yoksa üstüne mi yazacağız? Kusura bakma bu işleri pek bilmiyorum da o yüzden soruyorum.
-
@Anıl-Yasin arkasina yazacaksiniz. Hem arkasini hemde önunu taratip ayri iki dosya seklinde alip gondereceksiniz
-
Zaten fotoğraf mail olarak gönderileceği için bir aksilik olsa dahi düzeltmeye vaktimiz olacaktır inşallah, dert etmeyin.
-
Arkadaşlar geçen ay 2 Gün bir yerde çalışmıştım işverenim bu 2 güne sigortamı yatırmış bu durumu Güvenlik soruşturma formuna yazmalı mıyım ? Bİlgisi olan var mı ?
-
@issizadam hocam eksik bilgi vermemek adına yazsan iyi olur bence
-
@cfb_1907 sagol kardeşim cevaplar için
-
@issizadam tesekkurler. Biraz acemiyim. Yarin bakanliga sorduktan sonra buraya yazarim
-
@albertcan kardesim fotografin mail ile gonderilmesi zorunlu degil dediler. Isteyen diger evraklarla birlikte gonderebilir veya kendiniz teslim edebilirsiniz dediler. Yoksa yaniliyormuyum...
-
@aliveli hocam teşekkür ederim sağolun