17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
.........
-
@M.KuruFasülye nasıl yani? kaçtı sıralaman kardeşim?
-
@M.KuruFasülye gerçekten mi kardeşim
-
@Kaymakam58. Önümüzdeki hafta posta ile bildirim yapacaklarmış. Galiba sonuçlanmayanlar da var. Arkadaşıma henüz cevap vermediler.
-
............
-
@Kaimi-Makam Nereye bildirim yapacaklar içişlerine mi
-
Son anda liste dışı kalan arkadaşlara üzüldügm kadar elendigm mülakatlar için üzülmemstm.Allah emeklernzn karşılığıni mutlaka verecek,inşallah çok güzel yerlerde olursunuz ve dahi oluruz.
-
@M.KuruFasülye yerinde olsam itiraz ederdim. "Bana göstereceksiniz bu kişilerin durumunu" içeriğiyle
-
...............
-
@Kaymakam58. Posta adresinize
-
1234567789
-
@M.KuruFasülye kardeşim yerinde olsam bırakmazdım bu işin peşini.
Madem öyle benimki de itiraz değil mi?
Beni de tatmin edecek açıklamayı yapacaksınız arkadaş? -
.....................
-
Gelen mesaj da yine kapakçıktaki kodlaması hatasından söz ediyor. Sınav kurallarında bu hatanın geçersiz sayılmasına neden olacağı yazmıyor muydu??
-
İtiraz etmenin belli bir süresi yok mu?Bu süre bitmedi mi daha?Bilgilendirseniz sevinirim
-
@Anıl-Yasin Sınav sonuçlarının açıklanmasından 10 gün içinde itirazlar geçerli diğerleri geçersiz malesef
-
....................
-
@M.KuruFasülye Un şeker pamuk yazana hicmi puan vermemişler nasıl yanlış ya
-
@M.KuruFasülye kardeşim valla çok üzuldün durumuna ya. Eve geldim bi sinirle. Sıralamalar değişmiş dedim. Seninki mi diye sordular. Yok ama değişen arkadaşların durumu nolacak diye cevapladım.. Yani kardeşim hukuki yollara başvur. İnşallah sonuç verir.
-
@M.KuruFasülye 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Liste disi kaldim
Kardeşim inan çok çok üzüldüm. Eğer o kitapçıklarda adayın hatası sınav iptal nedenidir yazıyorsa ki çoğu kişi öyle hatırlıyor idari yargıda hakkını ara.