17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Bu ne ya
Mülakatta anlamıştım da yazılı sınav için nedir ya !!!!!!! -
bitmeyen süreç,bakalım daha neler olcak
-
Yıllardır o kadar sınava girdim çıktım böyle birşey görmedim neler dönüyor belli değil kaymakamlık sınavına bu ilk girisimdi ama eğer mülakatı gecemezsem(ki muhtemelen gecemicem) bi daha hayatta girmem bu sınava.
-
@Unutan 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@hadibakalim Kaymakam adayları şubesini aradım doğru olduğunu ÖSYM'den yeni liste beklediklerini söylediler.
Doğru olan neymiş hocam. Neden değişmiş liste ?
-
Arkadaşlar dün puan ve siralamalari "bu nedenle" istedi.
cfb1907 isimli kullanıcı kardeşim 61. iken 62.'liğe düştüğünü söylemişti. Daha üst sıralama çıkmamıştı. Arkadaşım bir de aldığı puanı tam olarak yazar ise? Elimde bilgi olacak.
81 küsur idi. -
@hadibakalim Sıralamaların değişmesi doğru imiş. O nedenle de yeni listeyi bekliyorlarmış ÖSYM'den.
-
@kadir_karasu 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Arkadaşlar dün puan ve siralamalari "bu nedenle" istedi.
cfb1907 isimli kullanıcı kardeşim 61. iken 62.'liğe düştüğünü söylemişti. Daha üst sıralama çıkmamıştı. Arkadaşım bir de aldığı puanı tam olarak yazar ise? Elimde bilgi olacak.
81 küsur idi.- sıramı koruyorum hocam bir değişiklik yok bende.
-
Ne diyeceğimi bilemiyorum ya.
Çok sinirlenmiş durumdayım şu an... -
@hadibakalim kardeşim dediğim gibi en az ilk 50'de
Çünkü dediğim arkadaşım 61 iken 62 oldu -
@kadir_karasu 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@hadibakalim kardeşim dediğim gibi en az ilk 50'de
Çünkü dediğim arkadaşım 61 iken 62 olduEvet şuan benim sıralamam da değişti sabah baktığımda aynıydı bir sıra geriye düşmüşüm.
-
1234566788999
-
@hadibakalim Kardeşim belki henüz sisteme yansımamıştır, sıralamalarımız şu an o nedenle aynıdır. 'Yeni liste' oluşunca değişikliği göreceğiz maalesef.
-
@Unutan Düzeltiyorum değişmiş bile. İlk açıklandığında 359 idi. Sonra 360 oldu. Şimdi 363 olmuş.
-
@osamano kardeşim özür diliyorum ama çok iyi niyetlisin !
Eğer ki 1'den fazla insanı ilgilendiren bir durumda o kişilerden birinin durumunda değişiklik oluyorsa,bu kişinin adı sanı ve durumu KAFALARDA SORU İŞARETLERİ OLUŞMASIN İÇİN açıklanır. Ayan beyan.Ama görüldüğü üzere isim misim yok.
... -
112233445566
-
İlk açıklandığında 379.dum şuan 382.yim.400ün dışında kalan arkadaşlara üzülmemek elde değil.Sınavın,mülakatların sadece bir formaliteden ibaret olduğunu düşünmek istemiyorum.Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
381e kaymış benim sıralamada...
-
Benim aynı 90lar. o araya eklendi demek.keşke şeffaf olsa
-
Benim de değişmedi
298. -
@Jaromi Kardeşim emin misin. Toplam 4 kişi kaymış olması gerek.