17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@kamikaze Muhtar-Bakkal-Komşu üçlemesi önemli
-
@president06 , @maviadam arkadaşlar peki mülakat tarihleri bu hafta açıklanır mı ?
-
@kamikaze temennimiz o yönde
-
@kamikaze Beklentim bu hafta açıklanması yönünde.
-
.............
-
Tecrubeli veya bilgili adaylar, mulakatta bize konusma yaptirabilecekleri konular ne olabilir sizce ? Milli bayramlar ve fidan dikimi disinda oneriniz varmı şu konudada konusma hazirlayin diyebileceginiz ?
-
...............
-
- Olup sonra Büyük hayal kırıklığı yaşayan kişiyi bulmuşlar.
http://www.posta.com.tr/kaymakamlik-sinavini-kazanan-eczacinin-sevinci-4-gun-surdu-haberi-1266358
- Olup sonra Büyük hayal kırıklığı yaşayan kişiyi bulmuşlar.
-
@issizadam ilginç.aynı anda birden fazla 400. olabiliyor mu,diğeri benim arkadaşım çünkü şaşırdım.
-
@paradoks 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@issizadam ilginç.aynı anda birden fazla 400. olabiliyor mu,diğeri benim arkadaşım çünkü şaşırdım.
Puanlar aynıysa olabiliyor hocam.
-
Arkadaşlar cümleten iyi akşamlar.
Sizden bir ricam var. Mülakata katılacak bütün arkadaşlarım puanını ve sıralamasını yazabilir mi acaba ?
Teşekkür ederim. -
@kadir_karasu 78.22 216
-
@kadir_karasu 73,98 378
-
kardeşlerim mülakat için hangi kanunlara bakıyosunuz ?
-
Şöyle bir şey konuşulmuş, bunu başka duyan bilen var mı?
-
@Unutan 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Şöyle bir şey konuşulmuş, bunu başka duyan bilen var mı?
Sıralama değişikliği sistemde gözükmüyor benim sıralamam hala aynı. Açıkçası şu saatten sonra pek sanmıyorum. Ayrıca kurum içinden duyum alan biri 15-20 güne kadar bir aksilik olmazsa mülakatlar başlar dedi.
-
@kamikaze 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
arkadaşlar güvenlik soruşturmasında ev veya işyeri ziyareti olacak mı ?
Hocam ben il planlama uzman yardımcılığı mülakatına girmiştim. Mülakattan çıktım Kızılay Meydanına varmadan evden aradılar polis geldi eve diye. Aynı bakanlık sonuçta fikir verebilir.
-
@ese0603 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
kardeşlerim mülakat için hangi kanunlara bakıyosunuz ?
Köy Kanunu, Belediye Kanunu, DMK, İçişleri Bakanlığı kanun ve yönetmelikleri önceliklerim.
-
@ese0603 İl özel idaresi il idaresi belediye büyükşehir kanunu dmk
-
@hadibakalim Kaymakam adayları şubesini aradım doğru olduğunu ÖSYM'den yeni liste beklediklerini söylediler.