17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@Yakup-cemil kardeşim yalnız değilsin ben de çalışamıyorum hiç içimden gelmiyor bir kaç gün çalıştım ama sonra bıraktım daha çok güncel olayları takip etmeye çalışıyorum mulakatta nereden soru geleceğini kestirmek gerçekten zor haklımızda hayırlısı neyse o olsun
-
@Yakup-cemil +1
-
@issizadam @bestof92 ben de diyordum bende bir sıkıntı var o zaman hepimiz varolalım Allah yardımcımiz olsun. Ha bi de mülakat tarihiyle mülakat arasında ne kadar süre var bilen var mı ?
-
@paradoks etti dört
-
09876652346
-
Cuma günü evrakları teslim ederken görevli haftaya tebligatları gönderceğiz şubat sonu mart başı mülakataınız olacak bu sefer mülakat süresi uzun tutulmayacak damişti
-
Biz sınava hazırlanırken önemli olan sürelere kelimelere vs. Çalışmıştık. Mülakatta da akıcı konuşmak için yine çalışmak zaruri diye düşünüyorum hocam
-
Muhtemelen 2 hafta oynar mukakatla tarih arasında o zaman.
-
bence mülakat mart ayının ilk haftasında olur ve bir kaç gün arayla sonuçlar açıklanır
-
@sbky uzun tutulmaması hali bu mu !
Geçen seneki de aynı süre aralığında olmuştu -
@kadir_karasu Bana öyle dediler ben de onu söyledim yoksa benim temennimde bir an önce olup bitmesi olmazsa önümü görürüm en azından
-
az evel bende aradım mülakatlar mart ayında olacak dediler ama ?
-
Gunde kac kisi aliniyor mulakata ?
-
1 haftada tamamlarlar mulakati diye dusunuyorum tecrubeli arkadaslar bi aydinlatin bizi
-
ben de aradım bugün 400 kişinin tamamının belge gönderdiğini söylediler
-
Mülakat büyük ihtimal Mart' ın başında yapılacaktır, geçen yıl günde yaklaşık 40 kişi alındı ve gece 22.30 a kadar mülakatların sürdüğü günler oldu ve ihtiyaç olduğu için mülakatla açıklanma tarihi arasında birkaç gün olcaktır.
Yaklaşık 2 ay sonra yeni bir kaymakamlık sınavı var refarandumdan sonra ilan gelebilir sayı ise yine 100 kişi -
Uuuuuu78900
-
Evet sınav var yaklaşık 2 ay sonra sayı 100 kişi olarak düşünülmekte.
-
arkadaşlar güvenlik soruşturmasında ev veya işyeri ziyareti olacak mı ?
-
........................