17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
-
Bir GS'li olarak FB Ülker'i kıskanıyorum gerçekten... Umarım finali de alırlar.
-
Eski sayfaları okudum da günlük tutsam bu kadar olurmuş
-
Hayırlı geceler. Son duyum! Sonuçların bu hafta yetişmediği haftaya kaldığı büyük ihtimalle hafta içinde açıklanacağı. İnşallah daha fazla gecikmez.
-
@mometixaq yok be hocam açıklanmaz bu mülakat
-
Az hareketlensin yahu buralar cenaze evi gibi
-
@mometixaq bu haftaiçi mi?
-
@mometixaq duyum zamanı gelince açıklanmaz ise en azından bir açıklama yaparsın değil mi yani bir sebep söylersin bazıları gibi ortadan kaybolmazsın insaallah
-
Arkadaşin bi profil görüntüsüne geçmişine bakın ona göre bel bağlayın derim kardeşler
-
Bu hafta Hakimlik açıklanır sonra bu açıklanır...
-
Bakin kac gundur buraya girmiyorum sozumu tuttum kafam acayip rahatladi. Yine bjr duyumcu cikmis ve ona inanan ve inanmak isteyenler etrafinda. Degerli kardeslerim. Huzur istiyorsaniz bu cikmazdan kurtulun. Bu bos muhabbetten cikin. Benden sadece tavsiye. Yeni degilim marttan beri buraya uyeyim. Baska platformdan da buraya gelmedim. Bakacaginiz tek yer: icislerinin sayfasi.
-
Belki yoneticiler simdi buradaki huzuru birligi bozmaya geldigimu soyler diye diyorum. Ne derlerse desinler. Hani bir sifali bir ilaç bulursunuz da herkese onerirsinz ya ben de size aynisini yapiyorum
-
@mometixaq ayip ediyorsun kardesim. Birak bu isleri be. Birak. Senin kabahatin yok. Sana ve senin gibilere hala inanalara ben sasiyorum. "Bir varmış bir yokmus"lara inananlar, siz bilirsiniz.
-
Beyler bu sınav sonucu icislerinin sayfasinda açıklanacak zaten buna kim ne diyebilir saçma sapan savunmaya geçiliyor birilerini korudugunuzu sanıyorsunuz vs. duyuma bel baglamak nedir ya akli başında insanlarsınız açıklanmazsa dünyanın sonu değil elbet aciklanacak bir gün. Geçmiş duyumlarim da bu konuda yetkili insanlardandi son duyumum da yetkili birisinden. Ben de sizler gibi sinav sonucu bekliyorum burada. Sonuc aciklanmazsa buraya özür mesaji yazacak değilim burasi hareketlensin diye de yazmadim duyumumu. Sizler gibi ben de bekliyorum ama iki kaynaktan da bu hafta aciklanacak diye duydum. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
"Sonuc aciklanmazsa buraya ozur mesaji yazacak degilim" ( @mometixaq )
Ey duyumculara inananlar! Muhakkak ki aldananlardan olacaksiniz.
Ben huzura geri doneyim...
-
@mometixaq listede var misin kardesim
-
@mometixaq bu soruma kizma cunku beklemekten kanser hucrelerimiz cogaldi hazirani getrdk yani sonunda
-
@mr08 Liste derken?
-
@thomas ne zaman aciklanacagini duyum olarak ileten arkadaslarin listede olup olmadigini merak etmisimdir hep
-
........................