17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Ülkemizin gelecekteki mülki idari amirlerine yakışan başlarına gelen her meseleyi olgunluk ve sakinlik ile karşılamaktır. Anlamsız bir maksat ve yersiz sebeplerle trolluk yapılması, bunu yapana karşı da beklenmedik derece sert tepkiler gösterilmesi bizi gerçekten çok şaşırtıyor. Mesleğinizin kutsallığıni ne kullanacağınız hükümet binası tek başına gösterir, ne de odanızın kapısında asılı makam belirten kırmızı levha. Bir bayrak devralacaksınız, kökleri ilk Türk Devletlerinden, Osmanlı Devletine oradan da Türkiye Cumhuriyeti devletine aktarılan kutsal bir bayrak. Bu bayrağı arşa taşıyacak güç: Sizin kararlılığınız, iradeniz, dik duruşunuz, asaletiniz, metanetiniz, saygınlığınız ve her şeyden önemlisi olaylar karşısında çelik gibi durmanızı sağlayacak sabrınız ile olacak. Makama değil, makamı makam yapanlara saygı duymak en büyük temennimiz. Son olarak, bu kutsal mesleğin adımını atmak üzere olduğunuz şu dönemde sizin asaletinizi örselemek isteyen bu platformdaki trollere inatla sabrınızın tükenmek üzere olduğunu hissettiren hareketler göstermeyiniz.
-
Benden bukadar dostlar hesabi siliyorum. Kenidinize iyi bakin. Admin dostlarda uyarana kadar trolleri engellese daha sağlikĺi olur
-
Ben bulamadm silme islemini. Bir admin arkadas hallediversin @paretowilfredo
-
Buraya duyum yazan herkes trol diye nitelendirilecekse kimse duyum yazmasın artık bekleyelim görelim. Listede olup olmadığımı komisyondan başkası bilmez, biliyorsa da söylemez diye tahmin ediyorum.
-
@mometixaq bu hafta ici bitiyo mu bu is insallah
-
Yaklaşık iki yıldır istisnasız her gün bu kutsal (-laştırılmış ) mesleğin adını
dillendirmişimdir. En büyük endişem ve olmaması için duam, nasip olur da kazanırsam bedenimin bir yerlerinin yer çekimine meydan okumasıdır.
Kutsal, kutsal, kutsal ... vallahi kafam şişti. -
72.ci gündeyiz beklemeye devam.başka şansımız yok
-
-
@Hulasamu 0 < x < 1
-
@adayadayi9876 iyiydi : ))))
-
bence haftaya açıklanmasın kazanamassak moral bozukluguyla alan sınavına girmemiz kötü olur
-
@antimadde yok be hocam ne olursa olsun yeter ki açıklansın bu mülakat
-
Bu hafta kabine değişikliği olur. Yine bizi erteleyecekler. Haziran ın ilk haftasından sonraya kalacaz bu gidişle
-
Syn. @paretowilfredo geçen haftaki tüm duyumlar tabiri caizse güme gitti senden ricamız (burda sana saygısızlık yapanlara aldırış etmeden)bunu tekrar sormanizdir
-
geçen haftaya işaret eden bir çok arkadaş oldu ve açıklanmadı.duyum ve duyumcuları rahat bırakalım çünkü bakanın açıklaması bile yalan oldu
-
@Kaymakam58. Hocamızın kpss biraz düşük gelecek galiba cevaplarına göre az rahat bırakın adamı dokunmayın bugünlük
-
@odtüsbky merhaba senin dediğin tarihe de yaklaştık en geç ramazana kadar demiştiniz biz inanmamistik gerçekten öyleymiş
-
@Kaymakam58. Hakimlikten sonra beni dinleyin
-
@Kaymakam58. Kardeş geçen hafta sende bi duyum almıştın. Sende bi yokla hele
-
Ramazana kadar açıklanabilir diyen arkadaş haklı çıkacaktır büyük ihtimal