17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Duyumlarım için ileri geri konuşan arkadaşlardan özür bekliyorum..
-
arkadaslar tabi ki güluyorum. cunku... cunku fasli cok uzun.
-
Bizede bir kapı açılır muhakkak.Tek kötü yanı kpss den önce açıklanması oldu.
-
Arkadaşlar sonuca yargı yolu dışında itiraz edebiliyor muyuz
-
@Asımın-nesli kazananlara lafim yok basarilar hepsine . Ama bu aciklanma isini bilerek kpss gecesine getirdilerse ALLAH 2 CIHANDA DA GUN YUZU GOSTERMESIN . RAMAZANA GIRERKEN BUNU DA DEDIRTTILER BASKA DIYECEGM YOK
-
@kaim-makam kimi kime sikayet ediceksin dostum ? Otur dua et . Zaten seni beni ya da baskasini dusunecek olsalar kpss gecesi yapmazlar boyle biseyi
-
.....................
-
-
Olmadı. Sadece Allaha sığınan ve Allahtan medet uman arkadaşlara selam olsun.
-
Olmadi. Hakkinizi helal edin arkadaslar eger birinizi kirdiysam farketmeden kotu soz soylediysem. ALLAHA EMANET OLUN. Bizim semte de bir gun gunes dogar belki.
-
...........
-
Olmadı... beklerken konsantre olamadıklarım da olmadı... yarın da olmaz hayatımın en çaresiz günü
-
Kardeslerim nasip degilmis demekki. Bizim hayr bildigimizde şer, şer bildigimizde hayr olabilir. Rabbim hakkimizda hayrlisni nasip etsin.
-
Bu gece uyku yok.Sabah bu şekilde sınava gireceğiz çoğumuz.Allah yardımcımız olsun.
-
@captain al benden de o kadar kardesim.adim atamiyorum inanki
-
Olmadı...
-
Her kaybeden kaybetmemiştir.böyle görünüyordur belki de .Allah (c.c.) bu mübarek gun de Gönüller'imize ferahlık versin hayırlı aydınlık yollar nasıp etsin inşallah .yazılıyı kazanmak da başarıydı .uzerimize düşen bu kadar da gerisi takdir-i ilahi .kaybeden arkadaşlara bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine iyi ki o gece o degıl de bu olmuş şükürler olsun dedirtecek kendilerine en hayırlı gelen meslekleri nasıp etsin Rabbim .guzel ve ferahlamış Gönüller dilerim .hayırlı geceler arkdslar .bu cektigınız sıkıntının hattın KPSS de derece yapın inşallah
-
@Kaya87 yarından itibaren olasılıklar gözümü korkutuyor.
-
@captain mesela
-
İnsan üzülüyormuş gerçekten. Hayırlısı olsun kazananlara.