17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@kadir_karasu Baskı hatası yüzünden 1 soruyu yanlış yapmış olsam da tamamen onun kitaplarından çalıştım, bence de hak ediyor 'reklamı'.
-
Ben bugun sınav açıklanmadn hemen önce tüyo yu almıştım.çok az anayasaya bi göz attım fena değil gibi geldi.yıl yil Nerede sorulduğu yazıyor.kaymakamliklar ayrı bir ilgimi çekti tabi Ahmet hocanın kitabı da buluruz inşallah
-
Ömer dönmez mülakat kitabıda iyidir fakat kaymakamlık için yetersiz olabilir.Ben kanun okumakta fayda görüyorum.Özellikle mahalli idare birlikleri kanununa bakılmalı ve idari teşkilata yoğunlaşmalı diye düşünüyorum.
-
@bestof92 kardeşim yarın avcılar'da bi buluşalım istersen?
-
@paretowilfredo
O sahaflarla ilgili çok güzel bir proje var kafamda. Öss,kpss falan çıkması gerek oradan -
@kadir_karasu kardesim ben de bi sahaf acmaya yetecek kadar kitap cikar. bi de pikab ile plak koysak girebiliriz sektore cehresini duzeltebiliriz ama bu emeklilik planim. Orta vadede muhur sahibi iken yapacagin projenin arkasindayim emin olabilirsin kardesim. İstanbul' u geri almaliyiz.
-
@paretowilfredo tamam ya burası her yönüyle benim "kafa dengi" bir yer
-
@kadir_karasu o zaman guzel gelecekte gorusmek uzere kardesim. Buradaki baglarimiz daim olsun insallah.
-
12345678
-
@osamano kardeşim benim
Daha nice böylesi gecelere inşallah -
@kadir_karasu amin amin ins kardesim ya mulakatta ne olur bilinmez ama su yaziliyi gecmek bile cok mutlu etti beni cok sukur
-
İnşallah güzel bir mülakata hazırlık süreci yaşarız burada.
-
@Liyakat sen hangi ilçe kardeşim?
-
@kadir_karasu sultangazi benim
-
Dostlar malumunuz yorucu bir hafta oldu ben artik musadenizle nobeti size devredip kaciyorum tekrar hayirli ve ugurlu olsun. Nice.guzel gunlere hep birlikte. Allah a emanetsiniz
-
@paretowilfredo eyvallah hocam çok sağol
-
@Liyakat uzakmışız kardeşim
Ben esenyurt
Bir de beylikdüzü'nden arkadaşımız var -
@kadir_karasu daha sayı artacaktır
-
@bestof92 kullanıcı adlı
-
12345678