17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
.................
-
@president06 aynen mesajı okurken kalpten gidiyordum sınavınız iptal oldu diyecek sandım
-
Bir sıra kaydım. 400.arkadaş için yüreğim yandı,içim sızladı.Allah ona öyle mevkiler nasip etsin ki kaymakamlikta hiç gözü olmasın.
-
.......................
-
....................
-
inşallah eklemeler de olsa ilk kazanan 400 kişiyi de çağırırlar mülakata. Adaletse adalet
-
@president06 çağırılmadi malesef
-
Tokat'ta FETÖ/PDY mülkiye örgütlenmesine yönelik soruşturma kapsamında ifadesi alınan 15 kaymakam, sınavdan bir gün önce soruları cevaplarıyla birlikte aldıklarını itiraf etti.
-
@joeblack16 Allah belalarını versin. Şuan yaş haddine takılıp hakları yenen binlerce kişi var bizi geçtim onların haklarını nasıl ödeyecek bunlar.
-
@joeblack16 "vay onun bunun çocukları"
Tepkimden dolayı özür dilerim bütün arkadaşlarımdan. Ancak aklıma ilk gelen tepkiyi yazmak istedim.
-
@joeblack16 Allah bunların kat kat kat bin türlü belasını versin.Onca insanın hakkına girdiler,hepimizin hakkına.haram zikkim olsun.aslında hiç inanmadkları dinimizin gerçekleri ile yüzlestklernde kazanan biz olacağız.
-
@joeblack16 Allah belalarını versin bunların.bunlara insan denmez.yediğiniz kul hakkının elbette cezasını çekeceksiniz..sizin yüzünüzden kim bilir kaç kişi işsiz kaldı onca süre.aldığınız maaşlar haram zıkkım olsun.
-
@issizadam
İtiraf eden sadece 15 kişi bunlar daha buzdağının görünen yüzü. Acaba daaha kaç kişi var böyle itirafta bulunmayan veya henüz kendini ele vermeyen. 2009 sınavında (ki o dönemin sınavları çok daha zordu) 160 soruda 132 barajında kapatmıştı. Üstelik mülakata 520 aday çağrılıyor iken. Oysa 240 kişinin çağrıldığı mülakatlar 125 lerle kapatırken.Rabbim her iki cihanda helak eylesin bunları -
@joeblack16
Daha açıklayıcı örnek vermek gerekirse Örneğin 240 kişilik kontenjan olan 2014 sınavında (80 soruluk idari yargı olmayan daha kolay bir sınav) baraj 78 iken, bahsettiğim 520 kişilik kontenjan olan 2009 sınavında baraj 82 idi.İtiraflardan anlaşılacağı üzere çok şaibeli sınavlar olmuş geçmişte -
......................
-
İlgili kişilere/mülakata kalanlara ÖSYM tarafından bugün bir mesaj gönderilmiştir,herkes okuduğu için mesajın içeriğine girmeye gerek görmüyorum. Buradan hareketle;
Bugün itibariyle mülakatı kazanacak yazılı sınavı kazanmış (!) kişilerden biri belli olmuştur.
Adım ile yazdığım için daha fazla bir şey yazmıyorum/yazmak istemiyorum; yazamıyorum.
Ne mutlu "adalet" savunanlara...
-
@kadir_karasu 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
İlgili kişilere/mülakata kalanlara ÖSYM tarafından bugün bir mesaj gönderilmiştir,herkes okuduğu için mesajın içeriğine girmeye gerek görmüyorum. Buradan hareketle;
Bugün itibariyle mülakatı kazanacak yazılı sınavı kazanmış (!) kişilerden biri belli olmuştur.
Adım ile yazdığım için daha fazla bir şey yazmıyorum/yazmak istemiyorum; yazamıyorum.
Ne mutlu "adalet" savunanlara...
Bu olay bana da saçma geldi. Yanlış kodlama yapıldıysa sınav geçersiz olmaz mı ? Yanlışı düzeltmek ne demek anlamadım.
-
Kelimeler yetmiyor ya bazen öyle işte...
-
.........................
-
..........