17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Efkâr kelimesi, fikir kelimesinin coğulu. Lâl olasım var.
-
@president06 kardeşim tam puanını yazar mısın
Tam olarak -
........
-
Benim merak ettiğim eklenen kişi kaçıncı,10 ila 62 arasına daralttk
-
@Unutan 17.olanın değişmems olabilir.ama 91 dediğinz kesinlikle değişmiştr benim de o civarda ve 1 sıra geriye düştüm
-
.................
-
Uuuuuuuu
-
arkadaşlar sınav günü gözetmen optikteki kodlamalarda bir eksiklik olup olmadığını kontrol etmiyor mu ? varsa giderilmesini ister adaydan yoksa da kendisine ayrılan kısmı paraf atarak eksiklik olmadığını onaylar.ya da ben başka sınavlarla mı karıştırıyorum ? itiraz verilen puana yapılmaz mı ? liste dışında kalan arkadaş umarım sonraki sınavlarında daha iyi başarılar elde edip hak ettiğini alır.
-
Kişinin ismi ve de kağıdı ÖSYM tarafından açıkça söylenilmediği sürece benim kafamda soru işareti vardır
Vesselam -
...............
-
@kadir_karasu facebook gruplarında sınav için şaibe var diyenlerin ekmeğine yağ süren bir durum oldu ne yazıkki.
-
kazanan arkadaşları tebrik ederim. Benimde sıralama 80'den 81'e gerilemiş. Mülakat için hangi kanunlara bakalım arkadaşlar? Bu süreçte Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.
-
Belgelerle ilgili duyuru geldi hayırlı olsun arkadaşlar...
-
@captain 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Belgelerle ilgili duyuru geldi hayırlı olsun arkadaşlar...
Hayırlı olsun süreç başladı. Belgelerle ilgili bilgi, tavsiye, yardım alınır.
-
Öncelikle tecrübeli arkadaşlar bizlere yardımcı olacaktır diye umuyorum. Benim ilk deneyimim olacak ancak elimden geldiğince yardımcı olmak isterim
-
2- Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydınızın bulunmadığına dair yazılı beyan.
7- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununda yazılı sağlık şartlarını haiz ve memleketin her ikliminde iş görmeye ve her vasıtası ile gezip dolaşmaya kabiliyeti olduğuna dair yazılı beyan.
arkadaşlar bunları kendimiz mi yazıyoruz elle? -
http://yozgat.meb.gov.tr/dosyalar/ozelogretim/adli_sicil_kaydi_beyan_belgesi.doc
arkadaşlar nette böyle bir şey buldum ama bu şekilde mi dolduracağız?
-
Bildiğim kadarıyla adli sicil kaydı belgesi e-devletten alınabiliyor. Ayrıca yazılı beyan dediğine göre muhtemelen kendi beyanımızdır.
-
Beyan şeklinde söylenmiş adli sicil kaydı arkadaşlar beyan olduğu için @aydınlı009 un paylaştığı şekilde verilebileceğini düşündüm sonradan.
-
@toptancı cevabın için teşekkür ederim kardeşim başka bilgisi olan arkadaşlarımız var mı?