2017 Kaymakamlık Sınavı
-
günaydın. şuan atmosfer orta düzeyde. yer yer gerginlikler mevcut. gün içinde bazı linkler bekleniyor. Ankara'dan ÖSYM'den gelecek ''Raconu biz keseriz'' açıklaması için yetkililerin hazırlık yaptığı belirtiliyor. Hareketlilik devam ediyor. Link nöbetçileri görev yerlerinde. Allah yardımcımız olsun.
-
@görünür-el katılıyorum:)
-
@ademtaspinar sizin alan ve gkgy netleriniz ne durumda
-
Günaydın arkadaşlar sizce bugün açıklanır mı?
-
bugün açıklanacağını hissediyorum.
-
@gizemce bugün ya da yarın diyorum onun için bugün devamşı link takip edicem
-
@makif34 sınava gıren sayısı bu yıl daha fazlaysa belki daha uzun sürebibilir .s
-
@makif34 o kadar yorum gördüm hiç bu kadar iticisini görmedim. İdareciyim, yöneticiyim bennnnn alkışşşşşlarrrr banaaaa
-
@kymkm hocam günaydın hakkımızda hayırılsı olur inşallah benim alandan 13 net gy gk den ise türkçesiz 8 net türçeden de en kötü senaryo diyelim 3 doğrum gelsin yine de belli olmaz tabiki türkçe sayım 4- 4.5- bir bakmışım 5 te olabilir hocam durum böyle inşallah her şey gönlümüze göre olur sizce gelir mi mülakat bu netlerle
-
hergün tartışmaya farklı farklı konular buluyoruz, cidden helal, arkadaşlar buradan bazı arkadaşları 'dönem arkadaşı' olacak, yüz yüze bakacak, omuz omuza millet için ülke için hayırlı işler yapmaya çalışacak, her konuda konsensus sağlanmayabilir ancak ufak şeylerde bile klavyeye sert basmamak lazım, eskiden dilin kemiği yoktu şimdilerde ise klavyelerin ...
-
@görünür-el benim de hoşuma gitmedi bir de gider yapıyor sakıncası mı var diyerek normalde yorum yazmazdım fakat sizinle aynı duyguları hissettiğim için yorumunuza katılma zorunluluğu duydum
-
Arkadaşlar delinin biri kuyuya taş atar 100 akıllı çıkaramazmış. Aman diyim. Anladınız siz.
-
@mehmed-kemal tam 32 gün oldu bugün açıklanma ihtimali yüksek bence geçen sene 33 gün sonra açıklanmıştı hocam sonuçlar
-
@aliserdar-çetin açıklansa da kurtulsak hocm
-
@mehmed-kemal hocam artık tahminlerde usandırıyor insanı sürekli resmi sonuç çok rahatlatır bizi mülakatı beklemek bence bu kadar yormaz bizi yazılı sınavı geçer miyiz geçemez miyiz şüphesi insanı yoruyor birde buna bekleme eklenince
-
Selamın aleyküm dostlar.
Net bir haber alamamakla birlikte kağıtların okunmaya devam ettiğini ve bu hafta yetistirilmeye calisildigini haber aldik. Ciddi oranda kagitlar degerlendirilmis ancak net bir sure alamadik. Bakalim az daha sabir. Allah yardimciniz olsun dostlar. -
@paretowilfredo o zaman bu işi cumayı bulur. Hadi hayırlısı
-
@paretowilfredo hocam cumaya hazırlayalım kendimizi bence cuma inşallah mübarek bir günde güzel bir haber alırız ösym den ösym bizi inşallah utandırmaz çalışanlar hak edenler emek verenler gayret gösterenler çabalayanlar bu hafta sonu inşallah alırlar karşılığını cuma geliyor bana açıklanacakmış gibi allah hepimiz hakkında hayırlısını versin hepimiz için inşallah olumlu güzel hayırlı bir haber alır ankara yollarını bir kez daha aşındırırız saygılarla kalın...
-
Insallah dostlar. Cumaya olabilecegini dusunuyorum ben de. Yine hafta sonuna dogru sorustururuz insallah. Net bilgi gelirse paylasacagiz yine.
-
@can-mavi, içinde söyledi: "eskiden dilin kemiği yoktu şimdilerde ise klavyelerin..." ben osym olsam gelecek sınavda bu cümleyi verip anlatılmak isteneni sorardım :))