2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@username7 senin vicdanına kaldık desene
-
@username7 11i listeye alan 12. yide listeye alır yapma şimdi:)
-
@Bireysel-başvuru "-mangalı gelmek"
Bak bunu TDK'ye söylemek gerek. Dil ne de olsa kültürle oluşuyor.
Tuttum bu tamlamayı -
hayırlı akşamlar arkadaşlar sınavı kazanan arkadaşlardan elindeki kaynakları satmak isteyen olursa irtibata geçerse sevinirim
-
@kadir_karasu eyvallah hocam
-
@username7 Sınavı inşallah ilk 10 içerisinde kazanırsın,şu 10 kişilik listeye beni de eklesene
-
@Dolaylı-tümleç Eklerim tabi ki İnşallah eklenilen 10 kişi de benimle birlikte kazanır
-
@username7 Teşekkür ederim inşallah hep beraber kazanırız.
-
@username7 istek üzerineyse beni de ekle hocam
-
Arkadaslar uzaktan egitim kurslari ile ilgili fikri olan var mi? Katilmak fayda saglar mi? Dusuncelerinizi paylasirmisiniz?
-
@username7 hocam notlarda 3 siyah politikası var mı malum 3 beyazdan sonra bunu soruyorum
-
@Ömermuhtar 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@username7 hocam notlarda 3 siyah politikası var mı malum 3 beyazdan sonra bunu soruyorum
Var tabii hocam:) demir-kömür-akaryakıt
-
@mehmetsy o zaman âlâ
-
@username7 beni de ekleyin hocam
-
@hakan-yılmaz kitap almak için hiç uygun bir zaman değil kardeşim hukuk için malum referandum süreci... nisan ortasına kadar beklemek kanaatimce uygun duruyor bir de ne olursa olsun diğer kitaplarda nisanda güncellenir sıfırdan temiz bir başlangıç sağlam olur...
-
@Ömermuhtar nisanda başlayınca yetişirmi hocam konular
-
@hakan-yılmaz çalısma stratejisi bakımından kazanan arkadaşlardan böyle bir istekte bulunuyorsan inan kardeşim Amerika yı bir daha keşfetmeye gerek yok kaynaklar kanunlar orta da ise bize düşen yılmadan usanmadan çalışmak çalışmak çalışmak sonrada tevekkül etmek..
-
@hakan-yılmaz nisana kadar kesinlikle bekleme elinde kaynakların vardır diye böyle yazdım kardeşim onlara çalışır nisanda da guncellenmis haliyle devam edersin en azından ben böyle yapıyorum...
-
@Ömermuhtar doğru söylüyosun kardeşim Allah güç kuvvet versin bize bu yolda
-
@hakan-yılmaz Amin.