2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@darısı-başımıza Hocam inşallah.Ben bu sınava ilk kez girdim, foruma da yeni üye oldum.Sınav bittiğinden beri takip ediyorum.Geçen seneyle pek bir fark bulunmamakta hatta bu sınavda protokol-imkb-dışşallık gibi cevapları tam bilinmeyen sorular var ki cevapları hala tartışılıyor.Keza Türkçeyi de bence standart 4 doğrudan hesaplamak gerekir diye düşünüyorum.(Kalın çizgiler ve bir resim soruları eleyici sorulardı)
-
@darısı-başımıza açıklamıyorlar umursamıyorlar biz ben neden umursayım aramadım:) bu saatte değil hocam dün sabah 11 gibi aramıştım
-
@fablo Türkçe geçen sınav 5 geldi, bu sınavda iyiydi 5 sayıyorum
-
Bütün belirsiz soruları yanlış saydım, yaptığım dışlama etkisi cevabım dahil
-
@birgaripyolcu anladım sordugum soru yazdıgınız netlerde türkce dahilmiydi
-
@darısı-başımıza aklıma kolpaçinodaki polis sahnesi geldi:)
-
@fablo türkçeler dahil evet türkçe dahil olmasa zaten 29 ohoo ilk 100
-
@birgaripyolcu biraz indirim yap ta alım şu türkçeyi
-
Tahminim sınav 24.5 - 25 le kapatır, benim bir doğru daha çıkar mı çıkmaz mı bilemem ama, herşey nasip
-
esnek kur, dışlama etkisi, hizmetsel kuruluşlar cevapları hariç türkçe 4 doğru sayarak 24,5 netim var başka tartışmalı bi cevabım yok 380-500 arası geleceğini düşünüyorum, inş 380-400 aralığı gelir
-
@themga haklısın hocam inanın türkçede ki sıralama sorusunu bile çok kişi yanlış yapmıştır türkçe çok belirleyici olacak
-
@popescu inşallah kardeşim kurtarma ihtimali var
-
@darısı-başımıza yanlış saydığım 3 sorudan biri kabul edilirse tam sınırdayım diye düşünüyorum, hakkımızda hayırlısı.
-
@popescu aynen kardeşim hayırlısı olsun hizmetsel kuruluşların olma ihtimali var gibi esnek kuru dakabul ettiler mi ihtimal yüksek
-
@darısı-başımıza abi merkez bankası sitesinde dalgalı kur yazıyor sanırım esnek kuru kabul etmeyecekler benim ümidim hizmetsel kuruluşların kabul edilmesinde.
-
@popescu inşallah onu da kabul ederler kardeşim ama türkçenin çok iyi gelmesini beklememk lazm
-
@darısı-başımıza abi kalın çizgi sorum yanlış, resim sorusuna "bin kelime ile anlatılabilecek bir konu, bir resim ile anlatılabilir" yazdım, diğer sorulardan eksiğim olduğunu düşünmüyorum ama yine de haklısınız.
-
@popescu yani daha önce ki sınava girdim türkçem full gelit dedim herhalde bir doğru gelmişti
-
@darısı-başımıza inş öyle bi şey yaşamayız ya zaten öyle olursa hiç ümidim yok, kaç puan aldınız?
-
@popescu 64,50