2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@conmaynard elbette konuşulmaya başlandıkça sayı da artıyor, eskide memurlar.net formu vardı, sonra sosyal medya çıktı unutuldu, ama orada aşırı sıkıntılı yorumlar var burası daha sakin durumda ve dediğiniz gibi ciddi emek veren kişilerin bir çoğu takip ediyor olabilir. her ne kadar sosyal medya dili zaman zaman eski yorumlar tartışma diline bulaşmış olsa da trend olarak iyi yönde bu iyi yön hali ile takip eden sayıyı arttırıyor, ama UNUTMAYALIMKİ İLK 400 ARASINDA en az yarısı maalesef bu tarz platfomlarda sessizlik konumunda oluyor. yinede geçen seneye nazaran daha yuksek bir rakamda takip olacağı da açıkça belli
-
Bu arada linkler ne durumda takip eden arkadaşlar?
-
@gizemce ösym fırtına öncesi sessizlikte tek açık link yok (eskiden açılmış boş linkler var ne için açıldığı bilinmiyor)
-
@123456 birebir katiliyorum kardesim
-
@refik-soydam bu sene sınava giren sayısı daha fazla sanırım belkı bu yüzden daha gec acıklanacak link bile yok bugun aradım sınava daır hıcbır bılgı yok dıyorlar
-
@gizemce Daha önceki sınavlara dayanarak söylüyorum 24-26 arası kapatır.. Yok efendim bir öncekinde idari varmış yok Sayıştay vs vs bunlar boş. Bu sınavı isteyip yıllarını verenler başka sınavlara takılıp bundan vazgeçmez..
-
@gizemce 4446796 ÖSYM Telefon Hattı
sitemizde duyrulacak, çalışamalr devam ediyor cümlesinden farklı cümleler de kurabildiklerini öğrendiğime sevindim hocam:D -
@refik-soydam (!)
-
@refik-soydam bana neden o kadar resmı konusmadılar acaba
-
@refik-soydam ösym'yi mi aradınız hocam bu saatte
-
@görünür-el haklısınız ayrıca o sınavlara da cıddı anlamda calısanlar bu sınava girdiyse başarılı olmuştur diye düiünüyorum. Net konusuda o sınırlarda olur 26 yı aşması imkansız gibi geliyor
-
@gizemce abi 26 ve üzeri yapan ilk 100-150 sıralaması olur ya
-
Bir de yarın açıklanıyormuş
-
@darısı-başımıza 401. Adayın neti ne olacak acaba, sınava girerken de bunu düşünmüştüm şimdi de
-
@gizemce 23,5
-
- adayın psikolojisini düşünen yok
-
@gizemce bence ham puan olarak 63-65 arasını,doğru olarak da 24-25 en fazla 26 doğruyu görürüz.(Alan 14-15 olmak kaydıyla)
-
Belkide 3 5 tane 401. Olacak en azından tek kişi olmaktan iyidir insallah dıger sınavda kazanır o 401.
-
@themga Sınav çıktığında ben şahsen 30 un altına inmez diyordum ama zamanla 28,26 derken 24 doğrunun bile olabileceğini gördüm.ÖSYM bu kağıtlar çok dikkatli okunur ,doğru dediklerimiz yanlış olur.Doğruları da hesaplarken olabilecek en kötü senaryoyu düşünerek puan-doğru hesaplaması yapmak çok yararlı olur.
-
@themga inşaallah hocam dediğiniz gibi olur