2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@oguzhan06 belki de haftaya kalır
-
@popescu Eğer 2005, Esnek Kur, Tam Dislama cevaplari dogru kabul edilirse 23.5 + En kötü 3.5 Türkçe ile mulakata kalirim. Türkcem 6 da 5 gelip IMKB ve DIssallik da dogru kabul edilirse ilk 100 de olurum.
Su forumda ben mulakata kalicam hissediyorum diyen kaç kişı var hiç duymadim. Herkes tereddutlü.
Bence Yeni Konu bu olsun. Ben Baslatim.
Ben Hissediyirum Mulakata Kalicam
-
Ya sen mülakattayim diyebiliyirmusun?
-
@yakupcemil itiraz edicek baska bisey kaldi mi kardesim. Normal degil bu Allah askina hep olumsuz hep negatif bi ortam oluyor...
-
@daywalkers kardeşim siz yeni sınava giren arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin.gecen sınavda şimdiki 30 29 arası kapatır diyenler 17 Aralık sınavında bu aralıkta kapatır diyenleri linç ederlerdi siz onlara bakmayın ben sonuçların aciklanmasini sabırsızlıkla bekliyorum bu arkadaşların icinde mulakata kalacak olanlarin mülakat başlığında yazacaklarini şimdiden on görebiliyorum
-
@daywalkers benimde esnek kur, dışlama etkisi ve hizmetsel kuruluşlar kabul edilirse 23,5 + 4 Türkçe doğrum var, mülakata kalacağımı düşünüyorum umutluyum.
-
@yakupcemil burda binlerce kez farklı seyler desenizde kur sorusuna aynı seyler , alternatifi olan dogru cevapları ne yazıkki bu benzetmeyle yok sayamazsınız
-
@yakupcemil tarzin cok sert. Belki soylediklrnn dogruluk payi var ama burda son gunlerde umut vermek lazim. Gercekcisin ama biraz daha uslubunu yumusatirsan cok iyi olur kardesim. Tecrubenle bize faydani artirmalisin
-
@daywalkers ben kesin kalıcağim hocam
-
@fablo şu ortamda esnek dalgalı serbest vay efendim bunlar olmaz , bu bize zarar verir bu sınava bir daha hazırlanacak yeni arkadaslara zarar verir , imkb sorusunu tartısalım ama bunlar aynı seyler
-
-
Arkadaslar siz boşverin negatif konuşanlari Olcak Allahin izniyle umidinizi kaybetmeyin.
Bu arada sunuda ekleyeyim. Isim vermicem ama Gecen sinavin 1. Benim tanidigim Akdeniz Üni mezunu. Kaç dogru yaptigini biliyorum. Aynı zamanda sinavda 88 kusurat alan ve geçen sinavi 30lu siralarda kazanan da cok yakin arkadasim.
1.ci olan kişi sinavdan sonra 38 dogru bekliyorum demişti. Ama Yasin Coban calisti biliyorum. O yüzden 36 veya 35 doğru arasinda aldigini tahmin ediyorum.
88 alan arkadasim ise sorulari kırpa kirpa en kotü 31 dogru bekliorum demişti sanirim en kotü 31 aldi.
-
imkb ödenti dışında tartışılacak sıkıntılı soru yok bence....1 ocak 2005 yazmalıydın 2005 değil derse başka. yoksa sorun yok
-
@refik-soydam Helal Hocam. Bencede kalacaksin
-
@refik-soydam Bir de öyle bir sorun var, 1 ocak 2005 miydi-2005 miydi? Benim hiç 1 Ocak 2005 isteyecekleri aklıma gelmemişti
-
@daywalkers tüh imkb miymiş neyse hayırlısı artık
-
@politics06 ben o soruya dikkat ettim hangi tarih degil hangi yıl diyordu!sanırim
-
-
@forumders kesin bilgimi
-
@username7 kime inanacağız kitapçığını inceleyen arkadaş puan aldığını söylemiş un şeker Pamuktan...412.likten 352.liğe çıkmış kim yalancı...
https://hizliresim.com/9DLX1O