2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@safitürk69 dusmesinin sebebi yüksek puanlıların bir kener cekilip düşük puan bekleyipte türkçeyle kazanabileceklerini düşünenlerden dolayı değil hocam. Bende 28 civarı bir doğru beklıyorum ancak sınavın 26 ile kapatacagına ihtimal vermiyorum . Tabi sizin görüşünüze de saygı duyuyorum.
-
Arkadaslar bu link takibi nasıl yapılıyor bilen birisi aciklayabilir mi
-
Köy kanunu sorusunda arkadaşların söylediğine ek olarak ‘nakdi cezalar’ ifadesi vardı.
-
@torullu29 hocam hiç bulaşma bağımlılık yapıyor.
-
@rorschach159 kaç doğru beklisiniz gardaş
-
@kemoenes hocam ne yapalım zaman geçmiyor ki
-
@odaklan25 kenan hocam benim durumum da sizin gibi sınırdayız inşallah gönlümüze göre olur ösym açıklamayınca uzadıkça süre içimi umutsuzluk kaplıyor bazen sıkıntı basıyor ama aradan zaman geçince tersi oluyor sınav sonucunun heyecanı basıyor sizin bence iyi gerçekten siz de umutsuz olmayın kazanırsınız inşallah sizinle mülakatta görüşmek nasip olur hocam benim de netlerim
anayasa hukuku 4-0
tarih 2-0
insan hakları 3d-1 y
türkiye ekonomisi 3d-1y
idari teşkilat 2d-1y
mah idareler 3d-1y
idare hukuku 3d-4y
iktisat 1d-5y
türkçede 4d 2y diyelim
hocam türkçeyi böyle tahmin ediyorum
diğer dersler böyle inşallah sizin gönlünüze görü olsun -
@torullu29 geçiyor geçiyor sınavdan beri 1 ayı devirdik cumaya ne kaldı şunun şurasında
-
@safitürk69 kenara çekilme değil ama yüksek beklediğimizi söylediğimizde linç yiyoruz hocam, o yüzden beklemeye aldık ben hala 67-70 ham puanın baraj olacağını düşünüyorum. Tartışmalı sorular ve Türkçe hariç 22-23 çok duydum çünkü.
-
@keynes69 kardeşim burayı takip eden çok insan var 23 deyince umutlanıyor insan, onun için dedim. Geçen sene ilk olduğu için 21-22 ile kapatırlar havada uçuştu. Bende umutlanmıştım. Sınav açıklanınca hayal kırıklığı yüksek olmasın diye diyorum.
-
Bu arada neden cuma ben nedense pazartesi veya salı açıklarlar diye düşünüyorum.
-
Bir kez daha yazıyorum bu sınav 25 i geçmez.Güçlü rakipler her sene var
-
Ham puanı 62-63 olan kazanır bu sınavı türkçe dahil
-
@safitürk69 geçen sene 20-21 hiç olmadı neredeyse kardeşim. İlk başta herkes sınav kolaydı algısıyla 27-28 dedi. Daha sonra süreç değişti ve özellikle geçen seneki formu okuyup, geçen sene hakkında öyle yorum yapmanı tavsiye ederim. Çünkü en son yorumlarda 24-25 ağırlıklı görüş olmuştu.
-
arkadaşlar Kemal Sunal Abimizin şu sahnesini izleseydik +1 doğrumuz olacaktı
https://www.youtube.com/watch?v=Oq8xecRIHDQ#t=1m40s -
Bu Sinav 26-25.5 Altina düsmez Arkadaslar.
-
@selo123 süper ya
-
@görünür-el Facebook'ta can diye bi arkadaş vardı çokta değerliydi . 21-22 demişti . Ordan hatırlıyorum grupta 20 ye düşer mi diye konuşan vardı
-
@safitürk69 hocam umutlu olması gerekenler kendilerini zaten bilir. Sen ben veya burada ki herkes sadece tahmin yürütüyor . Hakkımız da hayırlısı olsun inşallah . Cuma mübarek gün ondandır hocam
-
@keynes69 kardeşim mesela umutluyum ama yine de insan tereddüt yaşıyor