2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Forum başlıklarında gezerken film önerileri diye bir baslik gördüm.Kaymakamlık sinavi açıklandığı zaman sonucum ne olursa olsun izleyeceğim filmi not olarak ekledim.Herkese de tavsiye ederim.Filmin ismi "Hayat güzeldir." Hayırlı akşamlar.
-
@daywalkers hahahhhhhaaa açtığın gibi kapattın çok iyiydi bu yaaaa
-
Affedin arkadaşlar.Ufak bir yanlış anlasilma oldu.Şahane hayat diyecektim.Ama diger filmde güzel onu da tavsiye ederim.
-
Yasin Cobandan almaları imkansız alsalardı Un seker pamuk yazanlari dogru kabul ederlerdi cunku yasin coban pamuk yazmisti kitabina dogru kabul etmediler.
Bana kalırsa acikogretim kitapları ve Buyuk universitelerin yayinlarindan kabul ediyorlar.
-
@daywalkers evet 23,5 Türkçesiz ama esnek kur var içinde. İmkb yok kurumsal olmayan nüfus yok crowding out yok.
-
Bu başlığa çok alistim ya kazanamazlar
-
@turkmenoglu söylentiden ibaret çok fazla takılmayın
-
@bfroki benimde 23.5 Imkb ve Dişsallik yok. Ama Esnek Kur, 2005 ve Tam Dışlamayi kabul ederek 23.5
-
@bfroki esnek kur kabul edilmeli bence de.
-
Linkler ne alemde
-
25 ve 26 doğru bandında iyi yığılma olacak
-
ÖSYM'nin kabul ettiği cevaplara göre 24,5 ile kapatacağını düşünüyorum.
-
@popescu inşallah
-
@daywalkers dersanede hoca anlatmıştı tam dışlamayı, bi arkadaş sormuştu hocam dışlama yazsak kabul olur mu diye, tam dışlama yazmak daha sağlıklı olur demişti ona rağmen dışlama etkisi yazdım umarım çeviri olarak kabul edip dışlama etkisini de kabul ederler.
-
@popescu crowding out kabul edilmeyecek mi?
-
@daywalkers esnek kur ve tam dıslama dogru hocam
-
@issiz hocam hiç vakıf değilim bu konuya ama bi arkadaş eğer cevap tam dışlama ise dışlama ve crowding out da kabul edilir dedi ne kadar gerçekleşir bu dediği bilmiyorum.
-
Ve bugün de açıklanmadan sona erdi. Bakalım yarın açıklanacak mı?
-
@gizemce artık cuma açıklanır
-
İMKB yazan ile İstanbul menkul kıymetler borsası
Yazan aynı puanı almak
Dalgalı ile serbest esnek kur yazan aynı puani almak gibi mantıksız
Bunu iddia. Eden 2 ay ile 60 gün olan soruya kendi 2 ay yazdı ya :))) karşiiim 60 gunnn olr mu yhaa diyor.Güçlü ekonomiye geçiş prgrami kapı gibi duruyor .indirin bakın