2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@selo123 ulan o kadar izlerim hiç dikkat etmemişim
-
@safitürk69, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Yüksek puanlılar susup bi kenara çekildi. Onlar varken 27-28 civarı kapatırdı. Şimdi ise 23lere kadar düşüşmüş. Türkçesiz 19-20 yapıp üzerine 6 Türkçe dogru gelir sıralamaya girerim diye arkadaşlar çok ümitli olmayın öyle olmuyor gerçekten. Beklentiyi ne kadar az tutarsanız o kadar iyi puan alıyorsunuz.Kişisel kanaatim 26 nın altına düşmeyecektir. Hem dershane piyasasını hem geçen seneyi hem de Ankara'daki ciddi rakipleri hesaba katarak söylüyorum.
kardeşim evet kenara çekildikleri doğru, ancak bu forumu çok kişi takip ediyor ve yorumluyor, bir de sınavın zorluğu son 3 seneden beri aşağı yukarı aynı, her sene sağlam rakipler giriyor sınava, her sene olduğu gibi bu sene de 2000-2500 kişi arasında rekabet olacaktır. bu sebeple alan ağırlıklı 23-24, gygk ağırlıklı ise 24-25 doğrunun mülakata kalabileceğini düşünüyorum.
-
Arkadaş öyle bir yapmışım ki yanlışım tam yanlış doğrum tam doğru.(dışlama etkisi ve işsizlik sorusu hariç)Bir yerden puan gelirde sıralamaya girerim diyebileceğim bir soru bile yok.
-
@keynes69 inşallah kardeşim beraber kazanırız sizinle diğer değerli forum arkadaşlarımla aynı şekilde mülakat günü karşılaşırız çay içeriz oralarda açıklamaları artık çok iyi olacak bu kadar beklemek insanı yoruyor her şekilde
-
@safitürk69
diğer arkadaşlara katılıyorum.düşükten hesaplayalım sıralama yapalım diyoruz, ben cevaplarımı yazıyorum,tedirgin olduklarımı belirtiyorum, arkadaşlar diyo ki bunu neden yanlış sayıyosun, yanlış değil zaten ama açık uçlu sınavda nasıl puan vereceklerini kimse bilemio tedirgin, eğer onları doğru sayarsak .. doğrudan aşağı kapatmaz diyoruz, bu seferde nie olumsuz konuşuyosunuz muhatabı oluoruz. -
Arkadaşlar sınav büyük ihtimal ile Cuma günü açıklanacaktır. Sonuçlar şimdiden ülkemiz, milletimiz ve adaylar için hayırlı olmasını temenni ederim.
İlk andan beri dediğim gibi sınav büyük ihtimalle 25-27 dogru arası kapatacaktır. -
Vallahi bende sizin gibi 24-25 demek isterim. Ancak real olarak düşünmemiz gerekli. Sınav geçen seneye göre çok daha kolaydı. Bide rakipler ve mesleğe olan talebi görünce bu kanaate ulaşıyorum.
-
@safitürk69 Siz kaç doğru bekliyorsunuz ?
-
ösym den rica etsek de, açıklayana kadar hergün yeni bi link açsa da heyecan yaşatsa
-
@politics06 kardeşim 24+3 Türkçe bekliyorum .
-
@safitürk69 hocam bu kadar kolay dediğiniz sınavda neden 30 tane yapamadınız?
-
@görünür-el hocam Temelim vardı ancak toplasan 3 hafta çalışmamışımdır. Yapabileceğimin en iyisi buydu.
-
-
@sessessc dostum sapma soru mu alan mı bazlı hesaplanıyor
-
@aliserdar-çetin @odaklan25 bildiğimiz halde hic bilmiyormuş gibi olmak.Bana cok agir geldi dostlar bu sınavda. Yapamasam hatırlayamasam bilmiyor olsam bu kadar zoruma gitmezdi. Nasip...Bi sonrakinde dereceye yürüyelim insaallah .
-
Hakkaten hocam yav.Keske sinavdan önce izleseydik de +1imiz olsaydi.Demekki bundan sonra diger sinavlardan once Kemal sunal filmleri izlenmeli.Gülmek+ ders almak için.Selam ve dua ile...
-
vallahi billahi sınavda bu sahne aklıma geldi ve öyle köy sandığı yazdım, belki de benim sınav şansım buydu https://m.youtube.com/watch?v=Oq8xecRIHDQ
-
@popescu şimdi burada arkadaş paylaşınca şaşırdım.
-
@popescu sanslıymışsın hocam valla. Soruyu hazırlayanda burdan esinlenmis olmasın:))
-
@siyasetbilimci bende başkent(merkez)teşkilatı yaptım.bir de bile bile yapınca gerçekten çok üzücü oluyor