2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@can-mavi https://i.hizliresim.com/5GV4YR.jpg adı geçen hocanın resmi twiter hesabından paylaşımına bunu koymuş. ÖSYM KAYMAKAMLIK İÇİN YASAL AÇIKLAMA SÜRESİNİ GEÇİRMİŞ, nerede yazıyor yasal süre BİZE DE BİR ANLATSA SAYIN HOCAMIZ. desem linç edecek şakşakçı kitlesi var, 5 10 kitap çekiliş vs ile ateşli kitle oluşturmuş (koruma kalkanı) dokunsan sosyal medyada girmez olursun maşallah karama yapma seni....dolu ileti. halbuki resimde ösym sonuç açıklama kısmına TARİH DAHİ yazmadı.
-
@refik-soydam bak hocam bu konuda haklısınız işte.onu bende okuduğumda aynı sizin gibi düşündüm;bu paylaşımda nerede aciklanma tarihi yaziyorki diye.
-
@refik-soydam O hoca sadece bir tüccar gibi davranıyor,eğitim öğrenciler sistem umrunda değil
-
@refik-soydam be kendi reklamını çok iyi yapıyor. Yeni başlayan arkadaşlara özellikle sosyal medyadaki adamları sayesinde olmazsa olmaz hocaymış gibi algı yarattıtıyor.
-
@butimar yasama yılı/dönemi biterse dahhi devam eden meclis denetimine meclis araştırması yazarsan %3 e %30 yazarsan dokuma kısmına soru çıkmasaydı on yıl daha pamuk yazacaksan 34 yaşında 72 küsürde kalan arkadaşım için yazdım. empati kurunuz bu sene de sınır da gibi düşünüyor yaşananlar abartı diyorsanız saygı duyarım tabiki hocam, ayrıca saymaya kalksam sayfalar alacak hatalı sayıda sıkıntılı soru vardı hala var piyasada, yeni bu aylarda piyasaya çıkan eserde temyiz süresi 15 gün yazıyor (bunu yazana affedersiniz hocam isyan ederim)
-
@refik-soydam kusura bakmayın hocam bu kadar hata var miydi, ben dokuma sorusu yüzünden saydırıyorsunuz sandim, çıkan sorular nasil bu kadar denk gelmiş oda ayrıca bi enteresan.
-
@refik-soydam bunlar hangi kitapta buarada.
-
@butimar dokumadan bir hocam %30 dan başka bir hoca vurdu denek gelenler bunlar oldu zati iki tane de ösym sıkıntı çıkarıyor. maalesef açık uclu ksıımda en iyisi 33 edebiliyor gitti 4 ü 28 üzerinden bizim de hatamız derken ya sınırda kalıyor ya kurtarıyoruz ya yok oluyoruz oluyor..... bundan yazdım hocam bu sarmaldan kurtaran da iktisati iyi diye kurtarıyor yapıştırınca 4 5 neti her yer yanlış olsa umurunda olmuyor ve tebrik etmek düşüyor arkadakilere de
-
@themga evet soru sayısını arttırabilirlerse çok daha başarılı bir çalışma çıkar ortaya bence.
-
@butimar eser adı vermeyi etik bulmuyorum hocam. her ne kadar saydırıyor olsam da ekmek yediği yer ve emeği var kişilerin kendi yada sinirimi alamadığım bir kaç grup içinde saydırıyorum sadece( yazmasam daha iyi olacak özür dilerim)
-
@refik-soydam twiti paylaşır mısınız
-
@fc-real-gdp en azından diğer kitaplar gibi saçma sorular yoktu
-
@refik-soydam bu sene yanlış soru olmadığı icin daha once den de denk gelmediğim icin bisey diyemiyorum hocam. Tüm suçu yinede hatalı soruya yüklemeyin.baksaniza kendi elimizle bile sildik doğru Cevapları da yanlis yaptik.nasip diyelim. Ya da nasipsizlik....
-
@popescu bence de katılıyorum özellikle idare kısmının soru sayısı azdı
-
@butimar kayıp tek gol ile olmuyor zati hocam. (allaha şükür ben 28 29 gibi doğru bekliyorum 3 türkçe ile) kendi kalemize dahi gol atıyoruz silerek vs birikince hazin son...:(
-
ben Kutluay kararlının kursuna gittim, bi tablo yapmıştı belediyelerde kurulması zorunlu komisyonlar diye orada imar ve bayındırlık yazmış o yüzden ben de imar ve bayındırlık yazdım foto yüklemeyi bilmiyorum bilsem çeker yüklerdim. Ama genel olarak tabloları ve kanun özetleri bizim için iyi oldu hakkını yiyemem.
-
@refik-soydam ,
Kardeşim görselde sinav/sonuc tarihlerinde 09.09.2017 yazıyor yani sınav tarihini, altında ise sonuç için tarih yazmıyor ,hoca Tweeti 09.10.2017 de yani 9 ekimde atmış , acaba 9. Ayı ekim sanıp büyük bir gaf a imza mi attı dersin -
@can-mavi böyle hiç düşünmedim hocam. olabilir ve harika bir duygu olur fark ettiğinde de ösym ile yazışmalar gibi ergen moda bağladı kendini:)
-
düşünen sınav için yazan 09.09.2017 tarihini 9 ekim 2017 sanıp 9 ekimde sabahtan aksama kadar sonuç beklediğini
-
@refik-soydam ama şaka bir yana varsayım tabiki..