2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@popescu özelden yazdım hocam ben nasıl resim yükleyebildiğimi
-
bir sonraki kaymakamlik sinavi ne zaman olur? bir duyum var mi?
-
@refik-soydam eyvallah hocam https://i.hizliresim.com/YObMml.jpg
-
@illidan galiba nisan diye yazmıştı biri.
-
@popescu nisan'a kalmaz kardeşim
-
@popescu E kendi yayınladığı soru cevapta imar ve bayındırlık komisyonu olmaz diye yazmış?
-
@username7 evet abi o konuda sitemim var ama dediğim gibi kanun özetleri ve diğer tabloları işimize yaradı.
-
@can-mavi abi bilgi içerden değil tahmini ise ben bu tahmine katılmıyorum ama kaynak sağlam ise bir şey diyemem tabi, ne kadar erken olursa o kadar iyi bizim tabi
-
Sabra da sabır gerek, eyvallah ama
Sabır da yoruldu be ösym.. -
@popescu bilgi tahmin de değil , öyle dershane hocalarindan filan da değil kardeşim
-
@refik-soydam günaydın kardeşim. Ben kimsenin savunucusu değilim ancak dediğiniz sıkıntılar veya yorumlar için diğer malum hocayı da eklemek istiyorum. yöneticisi Kendi gruplarında başka kaynak konuşulamaz diye sert ve manasız bir açıklama ile duyuru yaptı . bunun üzerine itiraz edince gruptan çıkartıldım. Ticari kaygı mı yoksa kibir mi bilemiyorum. Ama Allah bildiği gibi yapsın hepsini. Hakikaten iki üç takipçi 5-6 övgü alınca ben ne oldum havasına girenler, külhanbeyi gibi tavırlar insanı çileden çıkarıyor.
-
sınav formatına göre kitap hazırlayamayanlar kütük gibi kitap hazırlayıp uzun uzun sorular sorarak soru tutturdum diyor ve herkes tebrikler hocam teşekkürler hocam dediği sürece bu sistem böyle gidecek. Kitaplar zaten bir kpss gibi satış rakamlarına ulaşmıyor. Ancak bu süreç böyle devam ettikçe reklamı da iyi kullanarak ciddi rakamlara ulaşabilirler.
-
Günaydın dostlar selamlar benim forum mesaisi başladı.Ben bugün açıklanmasını beklemiyorum,bu kadar beklediler heralde cuma açıklanır diyorum.yinede gözüm kulağım ösym'de ve sizde.haydi bismillah.
-
@mtcmtc23 hangi film kardeşim o
-
@butimar hocam günaydın herşey gönlünüzce olsun inşallah mülakata kalabilirsiniz bu sınavda türkiye ekonomisi, insan hakları, iktisat, belirleyici olacağını düşünüyorum sizde katılıyor musunuz bu görüşe 24 nete düşer mi geçen seneki gibi
-
@aliserdar-çetin alan ve gk olarak standart sapma hesaplanıyor.
-
@kemoenes katılıyorum hocam bi de yazıyolar kitaplara %96sını tutturduk diye. Hak yemekten başka bişey değil. Bunlara aldatıcı yanıltıcı reklamdan haksız rekabet davası açmak lazım. Ama piyasanın hepsi birbiri gibi olduğu için kimse açmıyor. Hepsi aynı . Bizde malum sınavlarla uğraşıyoruz .
-
@kemoenes, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@refik-soydam günaydın kardeşim. Ben kimsenin savunucusu değilim ancak dediğiniz sıkıntılar veya yorumlar için diğer malum hocayı da eklemek istiyorum. yöneticisi Kendi gruplarında başka kaynak konuşulamaz diye sert ve manasız bir açıklama ile duyuru yaptı . bunun üzerine itiraz edince gruptan çıkartıldım. Ticari kaygı mı yoksa kibir mi bilemiyorum. Ama Allah bildiği gibi yapsın hepsini. Hakikaten iki üç takipçi 5-6 övgü alınca ben ne oldum havasına girenler, külhanbeyi gibi tavırlar insanı çileden çıkarıyor.
Aynen tüccar o hoca gözlerinde mevlana oldugınu zannedersin oysa ki dolar vardır
-
@popescu belediye kanuna baktım orda imar komısyonu yazıyor bende o hataya düştüm imar ve bayındırlık yazdım
-
sınav süreci iyi bir tecrübe oldu. Kitaplardan konuları çalışıp son kontrolleri kesinlikle kanunlardan okumak gerekiyor. Ben denemelerin de pek işe yarayacağını sanmıyorum. Formata göre piyasada yok. Hatta online eğitimlerde formata göre değil halen kpss mantığına göre anlatılıyor. Her şey acele ile yapılırsa böyle oluyor demek ki .