2017 Kaymakamlık Sınavı
-
..................
-
......................
-
@hasbayburtlu Kaynak sağlam mı
-
.........................
-
@paretowilfredo hocam iyi akşamlar sizin bir duyumunuz vardı netleştirebildiniz mi?
-
@hasbayburtlu oyleyse kpss calisalim sadece. kpssden sonra kaymakamlik calisiriz rahat rahat
-
Şimdi Ankara dan bir dershane aradı sınavı Hazirana bekliyoruz önüzmedeki ay kurs açıyoruz eylül le sarkacağını düşünmüyoruz dediler.
-
........................
-
...........................
-
@hasbayburtlu Eyvallah hocam şu konuda katılmıyorum geç olması avantaj değil bilgiler tazeyken halletmek gerek.
-
.........................
-
@hasbayburtlu sen bilirsin hocam arada gir yinede
-
Sınav olacağı beklentisini nereden edindiniz arkadaşlar onu anlayamadım foruma katıldığımdan beri. Dersanelerin para tuzağı da olabilir. Daha yapılan sınav mülakatları bile açıklanmamışken neden hemen yeni atama yapsın ki devlet. Yıl sonuna kadar sınav beklemiyorum şahsi kanaatim. Yani kaymakam ihtiyacı fazla olsaydı 100 yerine 160 alım olurdu. Eğer yeni bir ihraç dalgası gelirse onu bilemem. Ayrıca referanduma kilitlenmiş meclis ve hükümet. Böyle bir ortamda yeni atama beklemiyorum. Bunlar tahmin tabiki. Borsadaki tabirle Yatırım Tavsiyesi Değildir..
-
Son paylaşımın üzerinden 2 gün geçmiş, bu guruba sessizlik yakışmıyor..
Çalısma şevkimizi diri tutmak için sınavla alakalı görüş alış verişleri, durum değerlendirme sohbetleri yapmak faydalı olacaktır diye düsünüyorum. -
Selamunaleyküm Dostlar..
Bırakmak yok arkadaslar .inşallah o ilan gelecektir ! Nuh(as) gemiyi inşa etmeye başladığında daha yağmur yağmıyordu. ' Bizler karada gemiler yapmaya devam edicez lakin inanacağız ki Cenab ı Hak denizi ayağımıza getirecektir İnşallah ' Allah(cc) hepimizin yar ve yardımcısı olsun.. -
@öktem_ilteriş pareto'dan haber cikmayinca hic bakasim gelmiyor
-
ankara da bir kurs beklenen kaymakamlık kursumuz 3 haziran da başlıyor diye duyuru açmış.. gerçekten net duyum olmaması çalışma açısından büyük engel teşkil ediyor ama ne yaparsın bekleyecez(umarım çok beklemeyiz) yapacak bir şey yok RABBim cümlemizin yardımcısı olsun..
-
@öktem_ilteriş Hangi dersleri calisiyorsunuz simdilik?
-
@username7 iktisat, tarih, insan hakları ağırlıkta simdilik, anaysa-idare mevzuatının değişme ihtimaline karşılık onları sona bıraktım.
-
@issiz ben ilan gelene kadar iktisat, tarih, insan hakları gibi dersleri bitirme gibi bir hedefle motive etmeye calışıyorum kendimi size de tavsiye ederim hocam.