2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@gltnyldzz ekim yada eylülde olur inş. Yoksa yetişmez
-
Selam arkadaşlar nasılsınız çalısmalar iyi gidiyor dur umarım
-
Ben durağan bir dönemdeyim hocam
-
senden @paretowilfredo ne bir haber ne selam gelir oldu, yoksa sinav mi iptal oldu ?
-
Gelecektir inşallah yakında
-
Şu mülakatlar açıklansada biz de önümüzü rahat görsek güzel olacak mülakata kalmış gibi takipteyim
-
@mg_ mülakat sayfasını bi kaç gün keşfettim çok gergin orası yorumları okurken durduk yere gerildim
-
@sbf12345 İyiniyetli bişeyler paylaştım sonra pişman oldum
-
EN HAYIRLI ZAMANDA OLACAKTIR İNŞALLAH. LA TAKNATU MIN RAHMETİLLAH DİYOR ALLAH. "ALLAHTAN ÜMİDİNİZİ KESMEYİN". BİZLERE DÜŞEN FİİLİ DUAYI YAPMAK. HAYIRLI AKŞAMLAR VE KOLAYLIKLAR DİLİYORUM.
-
Arkadaşlar sınavla ilgili olumlu olumsuz bir duyumu olan var mı? Eylül söylentileri ortaya çıkmaya başladı
-
......................
-
2-3 Haftaya ilan gelmezse sonbahara kalır gibi ya Hayırlısı.
-
Ahmet nohutçu Kaymakamlık kursunu iptal etmiş sınav ilgili öngörünüz varmı diye sordum yaz ayları dediler.
-
@mg_ haydaaa kotu oldu bu
-
Eğer öyleyse kpss ye yoğunlaşın arkadaşlar vakit kaybetmeyin
-
Eğer öyleyse kpss ye yoğunlaşın arkadaşlar
-
@issiz İlan geldikten sonra 8 günlük kamp yapıcakmış
-
@mg_ 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
Ahmet nohutçu Kaymakamlık kursunu iptal etmiş sınav ilgili öngörünüz varmı diye sordum yaz ayları dediler.
yaz ayları baya geniş bir zaman dilimi. Sanki hoca da sallıyor biraz.
-
Ticari düşünülmüş olabilir, beklenilen talep gerçekleşmediğı için iptal etmiş olabilir, bunu sınav gecicekecek diye algılamayalım derim ben.
-
@mauro-camoranesi Sekreter kız söyledi Yaz aylarıında genel beklenti haziran dedi