2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Herkes sınvın olmasını istediği tarihleri duyum diye paylaşıyor sınav İlk 6 aylık dilimde gelecektir diye düşünüyorum.
-
@mg_ bunu da senin beklentin olarak mı anlayalım kardeşim
-
@öktem_ilteriş hahaha cok yerinde bir yorum
-
@öktem_ilteriş aynen hocam
-
gecen sinavin ilanini dahi 1 ay onceden soyleyen @paretowilfredo dan hala ses cikmamasi dusundurucu
-
@paretowilfredo sayıştay, hakimlik-savcılık, guy, vergi müf. yrd, takvimi şimdiden netleşti ama kaymakamlıkta sadece yıl olarak zikrediliyor ay gün velhasılı bir takvim mevcut değil bizim için bilgi kaynaklarını bir daha yoklasın olmaz mı kardeşim
-
Kaymakamlık sınavı ihtiyaca göre mi yapılıyor? Her sınavın tarihi çok önceden belliyken bu neden böyle belirsiz. Hep tahmin hep tahmin enerjimizi tüketiyor boş yere.
-
@Ömermuhtar Dostum net olmayan tarihler kulağıma ilişmeye başladı netleştirmeden de bir şey demek adetim değil biliyorsun. Bakalım şu mülakat açıklansın sonra zaten netleşecektir inşallah.
-
@paretowilfredo bekliyoruz hocam
-
@paretowilfredo eyvallah azizim teşekkürler beklemedeyiz o vakit...
-
selamünaleyküm dostlar kpss konularına bakıyordum bende en son 10 sayfa geride kalan mesajımdan sonra yarım saattir bütün mesajları okuyorum çalışmalarınız ne durumda guy gibi duyumları değerlendirmeyi düşünüyor musunuz önümüzde ki süreçte yoksa gemileri yaktınız mı ?
-
Sınav istiyoruz Mümkünse en yakın zamanda
-
@gugukçu Diğer yorumlardan okuduğum kadarıyla anayasa ve idare hukukun gayet iyi, ekonomiye çok fazla çalışmasan bile olma ihtimali yüksek son sınavda yaklasık23-24netle kaldı mülakata son giren. türkçe tarih ve hukuklar bunun için yeterli. yada şimdiden zaman ayırıp eksiklerine yoğunlaşırsan çok daha iyi olur. hukuk fakültelerinden kaymakam olanda çoktur.
-
@bogaziciktisat daha önceki bilgi birikimi ve öğrenme becerinize bağlı olarak değişir 20 gün sınava çalışıp mülakata kalanda biliyorum 2 yıl çalışıp kalamayanda. bence benim tavsiyem 1 ay sadece mikro iktisat için uzun br zaman ona ayırılacak zamanı anayaa ve idare hukukuna ayırmanız daha yararınıza olur hem konular çok daha az hemde soru sayısı fazla.
-
...............
-
@Kutyler 105. Dönemin mülakat sonuçları açıklansın hayırlısıyla yeni sınav için odaklanır bakanlık o zaman sağlıklı duyumlar gelir inş.
-
@hll Sınav 25 üstü kapattı hocam
-
@hll haklısınız hocam idare bilgim hiç yok iktisatı yine her türlü yaparım.
-
@kadir_karasu 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
Boğaziçi iktisat kardeşim. 20 çalıştı kaldı mülakata diyenlere sakın ama sakın inanmayasın vesselam.
Bari 2-3 ay de. Eskiden öyle idi ona razıyım. Şimdi indi 20 güne.20 gün çalışıpda mülakata kalan arkadaşım var, ama bunu 20 gün çalışma olarak değerlendirmek yanlış daha öncesindeki bilgi brikimi olduğundan son 20 günlük çalışma yeterli geldi bunu anlatmaya çalışdım. tabki hiç bilgisi olmayan için 20 günde kazanması çok çok zor.
-
Arkadaşlar kaymakamlık sınavı ne zaman içerik nedir bilgilendirir mısınız?