2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaşlar ben bakanlığı aradım kpss şartı gibi bir durum yok mevcut sistem geçerli dediler
-
@mehmetsy Allah razı olsun kardeşim çok saol bilgi paylaşımın için..
-
@mauro-camoranesi Lys sınavı bağlamaz
-
@Ömermuhtar Cümlemizden kardeşim millet sınavı dört gözle bekliyor, gerginlik olmuş sanırım biraz, bu bilgi ortamı yatıştırır diye düşündüm
-
@mauro-camoranesi Lys sınavı bağlamaz sonuç olarak sınav cumartesi oluyor.
-
Sınav Eylül-Ekime kalır diyenler de var. Arkadasın görüstüğü kaymakam sınavın yıl sonuna doğru olabileceğini söylemis.
Çok fazla bilgi kirliliği var.. -
@öktem_ilteriş hocam buradan bir arkadaş da müsteşar beyden duyduğunu söylemişti, kaymakamlar tahmin yürütür ama müsteşar bey bilgi verir diye düşünüyorum
-
@mg_ 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@mauro-camoranesi Lys sınavı bağlamaz sonuç olarak sınav cumartesi oluyor.
lys sınavları 10-11 haziran ve 17-18 haziran şeklinde planlanmış takvimde. Yani bu haftaların cumartesileri de dolu.
-
@mehmetsy 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@öktem_ilteriş hocam buradan bir arkadaş da müsteşar beyden duyduğunu söylemişti, kaymakamlar tahmin yürütür ama müsteşar bey bilgi verir diye düşünüyorum
müsteşar bey hangi tarihi söylemiş hocam?
-
Mayıs Haziran civarı düşünüyoruz demişti geçen ay müsteşar bey.
Yaz bitmeden ağustos sonu gibi bu atama süreci bitmiş olur diye düşünüyorum ben.
-
@mauro-camoranesi hocam @username7 kardeşimizinde dediği gibi mayıs demiş müsteşar bey
-
Arkadaşlar nihai liste bugün veya yarına bekleniyor buna bağlı olarak iki haftaya ilan gelmesi gerekiyor, eğer mayısa sınav varsa
-
Bakanlık bilgi vermiyor değil mi ?
-
@sbf12345 yok hocam vermiyor, bugğn görüştüğümde sınav hazırlığımız yok dediler
-
Anladım olsada olmasada yok derler . Bu gece ya da yarın gece açıklanır sonuçlar. Önümüzdeki hafta netleşir
-
Kpss de kurumlar yeni sisteme göre hangi puan türünden sınav başvurularını kabul edecek biliyor musunuz arkadaşlar ?
-
Ösym bey kpss parasında şov yapmış maşallah
-
Hocam ücretler abartılı olmuş
-
Vicdansızlar
-
Acaip moralim bozuldu