2017 Kaymakamlık Sınavı
-
..................
-
Öyleydi sanırım haklısın cumaya kalmaz
-
pareto sen bilirsin,
kaymakamlık sınavına başvuru için 5 yıl kamu tecrübesi konuşulmuş bi ara, ne zaman yapıcaklarmış bunu?
-
sayistay icin puan sarti getirilmis. acaba kaymakamlik icin de getirilir mi ? pareto bir fikrin var mi? getirilirse sinav muhtemelen eylul gibi olur.
-
@issiz 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
sayistay icin puan sarti getirilmis. acaba kaymakamlik icin de getirilir mi ? pareto bir fikrin var mi? getirilirse sinav muhtemelen eylul gibi olur.
İnşallah öyle bir hataya tekrar düşülmez, çok saçma olur. Ne bu oyuncak mı? Kopya, referans, torpil... tekrar ayyuka mı çıkacak ?
-
@mauro-camoranesi Bunun yapılması çok büyük haksızlık olur. Kapatsınlar o zaman İİBF Kamu Yönetimi bölümlerini. Bilginin kaynağı nereden ?
-
arkadaşlar sayıştay değişikliğinden anlaşılan şu ki 23 marta kadar bizde diken üstünde bu değişiklikten bize yansıması olacak mı diye bekleyeceğiz.. çünkü 23 martta kpss gy-gk sınavına başvuru son gün... hakkımızda hayırlısı olsun ne diyeyim..
-
-
Bu işin maddi boyutunu da düşünüldüğü Zaman bir değişikliğin olacağını düşünmüyorum rahat olun biraz.
-
@mg_ sayistay niye degisti o zaman. 10000x150 tl'den vazgectiler ?
-
@issiz ortalama 15000*150 tl den de vazgeçebilirler diyosun Hayırlısı o zaman yapacak bişey yok.
-
Değişecek olsaydı şayıştay la birlikte olurdu Sayıştay gireceklere yapılan uyarı Kaymakam adayları dikkatine diye yapılırdı başvuru süreci içinde değişiklik olmaz diye düşünüyorum.
-
@mustafa58yilmaz 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@mauro-camoranesi Bunun yapılması çok büyük haksızlık olur. Kapatsınlar o zaman İİBF Kamu Yönetimi bölümlerini. Bilginin kaynağı nereden ?
Bilginin kaynağı bu forum Daha önce burada okumuştum, taslak fln demişlerdi. Pareto son durumla ilgili eğer bilgi sahibiyse bizleri de aydınlatacaktır
-
@mg_ icisleri bakanligi ile gorusme yapilmamis olabilir daha. gygk basvurulari bitene kadar belli olacagini sanmam.
-
@paretowilfredo kardeşim sen ne diyosun bu durum hakkında varmı bir öngörün tahminin yada duyumun(sınav şartı tarihi vs.) aydınlatırsan bizi gerçekten ikrama geçer..
-
Dostlar daha evvel boyle bir konu konusulmustu hatta ben de duyduklarimi paylasmistim. Kpss sarti dusunulmustu bir donem.ama uygulanmadi. Bu kez gelmr.ihtimalini az goruyorum cunku simdi duyrulabilirdi sayistay gibi. Ama.yine de bi sorusturalim.
-
@paretowilfredo Kardes haziran-temmuz sesleri yukseliyor senin son durumun nedir var mi bi gelisme ?
-
Şu açık ki KPSS den en çok mağdur olan Uluslar Arası İlişkiler, Kamu Yönetimi. ÇEKO bölümleri. KPSS ye dahil etmeleri bize cidden haksızlık oluyor. Sayıştay sınavına girecek biri (hiç girmedim), ciddi anlamda muhasebe, iktisat, maliye, hukukun ticari alanından mesul olur ama Kamu Yönetimi mezunu ciddi anlamda neden bunlardan sorumlu kılınsın ? 2016 Kaymakamlık ta ki döviz sorusu buna en güzel örnek (saçmalıktı). İlk kez anlamlı bir revizyon yaptılar inşallah değişmezler. Bizim mesuliyetimiz ortada; Anayasa Huk, İdare Huk, Merkezi ve Yerel Yönetimler, İnsan Hakları ve Demokratikleşme, Türkiye Ekonomisi, yeteri kadar İktisat, İnkılap Tarihi ve Türkçe. Gerisi anlamsız çalışma olur.
-
@D.Drogba haziran dolaylari en sicak beklenti kardesim bende de haberler o doneme isaret ediyor
-
@paretowilfredo 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@D.Drogba haziran dolaylari en sicak beklenti kardesim bende de haberler o doneme isaret ediyor
24-25 haziran tarihleri ramazan bayramına denk geliyor, öncesinde de lys maratonları var, daha öncesinde de hakimlik sınavı..Haziran ihtimali azalıyor gibi. Pareto kardeş, bu 5 yıllık tecrübe mevzusu neyin nesi? Bununla ilgili bir gelişme var mı?